Українські велосипедистки здобули ще 2 ліцензії на Олімпіаду-2016

Українські велосипедистки здобули ще 2 ліцензії на Олімпіаду-2016
Міжнародна велогонка Race Horizon Park 2016, яка відбулася в Києві 27–29 травня, принесла українським спортсменкам дві ліцензії на Олімпійські ігри в Ріо-де-Жанейро

Про це повідомили Федерації велосипедного спорту України в Міжнародному союзі велосипедистів (UCI).

«Перші міжнародні професійні змагання серед жінок дали унікальну можливість підвищити рейтинг України у відборі на Олімпіаду для жіночої збірної. Ми пишаємося нашими спортсменками, які використали цю нагоду і здобули для країни ще дві путівки на Олімпіаду. Хто саме поїде захищати честь України на Олімпійських іграх, визначиться на чемпіонаті України з велоспорту на шосе, який відбудеться в червні в Буковелі», - каже президент Федерації велоспорту України Олександр Башенко.

Міжнародні професійні жіночі гонки Horizon Park Women Challenge і VR Women ITT стали абсолютним дебютом для українського велоспорту.

Перша професійна жіноча групова велогонка Horizon Park Women Challenge відбулась у суботу, 28 травня. Увесь подіум підкорили українки: 1 місце посіла Тетяна Рябченко, 2 місце — Ірина Семенова, 3 місце — Ганна Соловей.

Друга міжнародна жіноча гонка VR Women ITT відбулась у неділю, 29 травня. Усі три призові місця знову вибороли українки: 1 місце — Кононенко Валерія, 2 місце — Рябченко, 3 місце — Соловей Ганна.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.