Шахта № 5 може обвалити сільську школу і кілька будинків?

Шахта № 5 може обвалити сільську школу і кілька будинків?
У селі Грибовиця Іваничівського району на стінах школи та окремих житлових будинків виникло багато тріщин, імовірно, через роботу шахти.

Про це повідомляє телеканал «Нова Волинь».

На території Грибовицької сільської ради Іваничівського району, де розташована шахта № 5 «Нововолинська», осідає ґрунт. На стінах школи та окремих житлових будинків виникло багато тріщин, – констатують працівники територіального управління МНС в області.

МНСники побували в селі Грибовиця Іваничівського району, детально вивчили ситуацію і дійшли висновку, що є осідання ґрунту на вулицях Перемоги та Молодіжній. Завдає шкоди людям і підтоплення населених пунктів та присадибних ділянок.

Шляхи вирішення проблеми розглядали учасники засідання профільної комісії обласної ради. Вже розроблений проект «Першочергові заходи захисту від підтоплення присадибних ділянок жителів північно-західної частини села Грибовиця Іваничівського району».

Однак чимало суперечок на засіданні комісії виникло через джерела фінансування витрат на усунення проблем. Члени комісії кажуть, що необхідно провести експертизу для з’ясувань причин лиха. Якщо це через роботу шахти, то варто звертатися в Кабмін за державними коштами, в іншому випадку область справлятиметься сама. Остаточне слово — за сесією обласної ради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаво, а де у нашій Грибовиці така будівля, і чи знає писака де взагалі знаходиться Грибовиця. Звичайно, статтю краще сотворити з телефонної розмови.
Відповісти
Останні новини
Шахта № 5 може обвалити сільську школу і кілька будинків?
03 вересень, 2012, 10:28