Директор Харківського тракторного заводу мав наміри вивезти обладнання в Росію

Директор Харківського тракторного заводу мав наміри вивезти обладнання в Росію
Керівництво "Харківського тракторного заводу" хотіло вивезти виробниче обладнання з нього до Росії. Співробітники Служби безпеки України перешкодили знищенню стратегічного заводу.

Про це повідомляє Знай.

В Росію хотіли переправити обладнання ливарних цехів. Директор також мав звільнити із підприємства третину працівників. Це призвело б до повного знищення виробництва.

"Призначений у березні 2016 року новий генеральний директор підприємства, за вказівкою російських власників "ХТЗ" провів підготовку до демонтажу для подальшого вивезення до Росії обладнання ливарних цехів", - розповіли у СБУ.

До переправлення за кордон була підготовлена й технічна та конструкторська документація на продукцію заводу. Процент спеціалістів, які задіяні у реальному виробництві складав майже 50%. Менеджмент видав відповідний наказ та затвердив новий штатний розклад.

Після втручання спецслужби майно і рахунки стратегічного підприємства арештували. Генерального директора повідомили про підозру у вчиненні злочину за статтями Кримінального кодексу "готування злочину" та "диверсія". Він перебуває у розшуку. Суд видав дозвіл на затримання підозрюваного.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В нас дають команду на затримання злочинця ,коли він вже втік за границю .
Відповісти
видно договрняк был такой что вальцман здает Днепр и Харьков но люди отказались жить как в Мурманске где утонула подводная лодка Курск..вот и планчик созрел..а в ем проблема пристрелить вальцман на донбасе положил около 25 тыс..а тут еще одного старого пердилу.поймать и расстрелять.или с... в трактор и на Донецк ввместе с вальцманом.
Відповісти
Останні новини
Директор Харківського тракторного заводу мав наміри вивезти обладнання в Росію
04 червень, 2016, 22:20