Українські банки займають перше місце серед переглядів в інтернеті

Українські банки займають перше місце серед переглядів в інтернеті
Портал опублікував найцікавіші графіки української економіки. Деякі з них повністю змінюють традиційне уявлення про Україну, а особливо ті, що демонструють кількість імпортованого сала та пошукові запити в інтернеті, пише Знай.

Виявляється, що порноіндустрія для більшості не така цікава, як банківська сфера. На сайти "Приватбанку" та онлайн-торговельного центру Prom.ua українці заходять значно частіше, ніж на популярні порносайти. Навіть сайт "Нової Пошти" приносить громадянам більше задоволення, ніж голі дівчата.

Ще одним цікавий графік демонструє, що Україна, як славнозвісний виробник сала, імпортує цей продукт на 32,6 млн доларів, а експортує лише на 7,7 млн.

До того ж, українці витрачають на субсидії у 81 раз більше, ніж на енергозберігаючі програми. 5 мільйонів осель отримали знижку на газ, крім того, що ще 2 мільйони готуються її отримати. Але це ніяк не зменшить споживання блакитного палива.

До речі, згідно із графіками, українці й заробляють більше, ніж повинні. У середньому громадяни виробляють товару на 46 тисяч гривень на рік, а заробляють на 23% більше, а саме 62,8 тисячі гривень. Німці, до слова, заробляють для країни 47 тисяч євро щороку, а отримують лише 46 тисяч.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Українські банки займають перше місце серед переглядів в інтернеті
05 червень, 2016, 03:20