Українці будуть витрачати на оплату комуналки всі свої доходи

Українці будуть витрачати на оплату комуналки всі свої доходи
Вже зараз витрати українців на оплату комунальних платежів забирають 50% від доходу середньостатистичної родини, а з початком літа «комуналка» почне забирати практично весь дохід українців. Про це інформує Зік.

Таку думку висловив народний депутат від «Батьківщини» сьомого скликання Верховної Ради, екс-секретар Комітету з питань соціальної політики Андрій Павловський.

За словами Павловського, відбувається феодальне, кріпацьке закріплення населення за конкретними монопольними феодалами. Залежність населення буде чисто феодальною, не капіталістичною чи ринковою. У нас зараз верховна влада, уряд чомусь захищають інтереси тільки однієї сторони, – повідомив Павловський.

На думку Павловського, українці витрачають на комунальні послуги понад 50 % від власних доходів, однак з весни цей показник зросте ще більше.

«Ми так прагнемо до Європи. Однак в Європі середньостатистична європейська родина витрачає на комунальні послуги від свого місячного доходу не більше 10-15 %. Зараз у нас родини витрачають вже більше 50% доходу, а будуть ще більше», – повідомив Павловський.

Нагадаємо, вартість газу в Україні рекордно подорожчала, що спровокувало зростання вартості води та опалення. Більшість українців, які не можуть оплатити рахунки за компослуги, отримуватимуть соціальну допомогу від держави у вигляді субсидій.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хто винен у цьому? Не думаю що Порошенко.
Відповісти
Хєр їм а не всі доходи! Геть комунальну мафію!
Відповісти
А чого ми терпимо.скажіть,будь ласка? Уже комунальні зжирають усю пенсію.Вони все роблять,щоб субсидії зняти.Знайдуть до чого придратися.Зараз уже субсидії одержують багаті,які працюють за кордоном, зароблють тисячі доларів, а їм ставлять мінімалку. А от у кого осталась хата мамина у Маневичах можуть зняти-це вже друге житло. Видимо потрібно палити батьківські хати за то що жили і нажили,а тепер дітям обуза.А у кого три квартири і в усіх живуть квартиранти-це можна.Або повна хата квартирантів.зАДУЩАТЬ- цілком зрозуміло.
Відповісти
Обережно! історія повторюєтся можуть в двері постукати )
Відповісти
Схема проста, пани тобто влада лишає рабам мінімум щоб ми жили і працювали на них а відпрацьований матеріал це пенсіонери і інваліди хай вимирають чи суицидять, перед виборами раніше давали гречку, олію, консерви, гроші а зараз кинуть оглотану кістку і о чудо раб проголосує як треба хазяїну, доходи в царів максимум розходи мінімум, поки є сили треба поскакати іду до холодильника подивлюсь чи в ньому лампочка світиться
Відповісти
на волині, в локачинському районі, вже багато років добувають газ, якого спокійно вистачило б забезпечити всю нашу область і рівненську, АЛЕ!!!
але його женуть у польщу і продають за бакси, наживаються досить відомі особи, а ми мусимо платити ворогу потрійну ціну.
таких родовищ в західному регіоні багато, але гниди віджали в держави у приватні руки і все женуть за кордон.
Відповісти
Останні новини
Українці будуть витрачати на оплату комуналки всі свої доходи
06 червень, 2016, 02:29