Через «Ягодин» громадянин Ізраїлю намагався перевезти 21 610 євро

Через «Ягодин» громадянин Ізраїлю намагався перевезти 21 610 євро
Працівники управління боротьби з митними правопорушеннями Волинської митниці ДФС припинили спробу незаконного переміщення іноземної валюти.

Прямуючи до Республіки Польща через митний пост «Ягодин», громадянин Ізраїлю разом з колегою, обрали для переміщення спрощений режим перетину митного кордону - «зелений коридор», чим заявили про відсутність у них будь-яких товарів, які підлягають обов’язковому декларуванню та оподаткуванню або які належать до категорії товарів, на переміщення яких через митний кордон України встановлені заборони чи обмеження, - повідомляє прес-служба Волинська митниця ДФС.

Під час проведення повного митного огляду посадовими особами управління боротьби з митними правопорушеннями Волинської митниці ДФС було встановлено, що громадяни Ізраїлю намагались перемістити через митний кордон України валюту в сумі 21 610 Євро.

Враховуючи вимоги законодавства, чоловікам повернули по 10 тисяч Євро кожному, а 1 610 Євро працівники митниці вилучили, відповідно до встановленого порядку.

Довідково:
Відповідно до вимог постанови Правління Національного Банку України від 27.05.2008 N 148 «Про переміщення готівки і банківських металів через митний кордон України», фізична особа має право ввозити в Україну та вивозити за межі України готівку в сумі, що не перевищує в еквіваленті 10 000 Євро, без письмового декларування митному органу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Через «Ягодин» громадянин Ізраїлю намагався перевезти 21 610 євро
06 червень, 2016, 14:21