Двоє українців намагались перевезти до Білорусії 42 телячі тушки

Двоє українців намагались перевезти до Білорусії 42 телячі тушки
Прикордонниками на Волині затримано двох українців, що намагались перемістити до Республіки Білорусь сорок дві телячі тушки.

В рамках реалізації отриманої спільно з СБУ інформації в суботу охоронцями рубежу Луцького загону на ділянці відповідальності відділу прикордонної служби «Тур» за 1000 м від лінії державного кордону затримано двох громадя України, які намагались незаконно перемістити автомобілем ГАЗ – 53 сорок дві телячих тушок загальною вагою майже дві тони до Республіки Білорусь, - повідомляє прес-служба прикордонників.

Затримані порушники виявились жителями населеного пункту Гута Ратнівського району, що на Волині, один з яких був без жодних документів що посвідчують особу.

Правопорушників та автомобіль з вантажем «телячі тушки» було доставлено до прикордонного підрозділу для складання процесуальних документів за порушення прикордонного режиму та спробу незаконного перетину державного кордону.

Вчора за рішенням Ратнівського районного суду даним громадянам було присуджено штраф – 3400 гривень, а затриманий вантаж з автомобілем передано по акту представникам Волинської митниці ДФС України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
шо путлєр тепер буде їсти?напевно помре з голоду.володя путіну вові їсти віз але цей раз прикордонникам заплатити забув!
Відповісти
тепер це мяско митники їсти будуть
Відповісти