Пасажир «Жигулів» їздив по Луцьку з пістолетом

Пасажир «Жигулів» їздив по Луцьку з пістолетом
На одній із вулиць обласного центру співробітники Державтоінспекції зупинили для перевірки автомобіль «ВАЗ 2106», у якому знайшли пістолет без документів.

Про це 3 вересня повідомили у прес-службі УМВС України у Волинській області.

Пригода трапилась близько 4-ої години ранку 1 вересня. Міліціонери виявили пістолет травматичної дії «Флобер» у 23-річного пасажира автівки. Документів на зброю у хлопця не було, а номер маркування на пістолеті знищений.

Вилучений пістолет направили на дослідження в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС України у Волинській області.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДАІ, зброя
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
З яких пір пістолет під патрон Флобера став криміналом? Він у вільному продажі. Це не травматичний пристрій і міліція не зовсім права. Тим більше ДАІ, які до таких справ відношення не мають. Єдине, що може бути -- револьвер перероблено під бойовий патрон від мелкашки. Але це складнувато технічно.Барабан не тої конструкції
Відповісти
Раніше українець в суперечці хапався за шаблю, зараз -- хіба що за серце. Навіть таку "дитячу" зброю забороняють. Дайош поголовну мілітаризацію!
Відповісти
Флобер не травмат, разрешение на ношение не требуется. Каким образом менты что-то "нашли" в автомобиле? Пресс-службу МВС на мыло, гаишников - в суд за превышение и несанкционированный обыск.
Відповісти
Останні новини
Пасажир «Жигулів» їздив по Луцьку з пістолетом
03 вересень, 2012, 12:59