У Луцьку ремонтують тролейбусне депо. ФОТО

У Луцьку ремонтують тролейбусне депо. ФОТО
Луцьке підприємство електротранспорту поступово виходить з кризового становища. На підприємстві виплачують заробітну плату, збільшують кількість рухомого складу.

Під час одного з візитів на ЛПЕ міський голова Микола Романюк у розмові з трудовим колективом пообіцяв допомогти з ремонтом виробничих приміщень, які знаходяться у незадовільному стані, - йдеться на сайті Луцької міськради.

Тож у міському бюджеті були передбачені кошти у сумі 2,5 млн гривень.

Сьогодні міський голова Микола Романюк разом зі своїм заступником Сергієм Григоренком ознайомилися з ходом ремонтних робіт на Луцькому підприємстві електротранспорту та поспілкувалися з працівниками.


Нині у електротранспортному цеху, до якого належить й адмінкорпус, тривають підготовчі роботи до ремонту даху, який протікає, демонтовують старе покриття, замінюють світлові ліхтарі та вікна.

Також тривають роботи й у приміщенні мийки, де щодня близько 100-110 одиниць транспорту проходять передрейсовий та післярейсовий технічний огляд, мийку. Тут планують відремонтувати підлогу, оглядові канави та дах. Зараз у цьому приміщенні тривають роботи з демонтажу старої підлоги та підготовка до ремонту покрівлі.









Ремонтні роботи виконують працівники підприємств “ПромТехДах” та “Шинака-Україна”.

Роботи планують завершити до Дня Незалежності України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.