Укрзалізниця знизила ціни на квитки

Укрзалізниця знизила ціни на квитки
З 1 вересня вступив у дію календарний коефіцієнт індексації вартості проїзду, за рахунок якого зменшилась вартість проїзду у пасажирських поїздах.

Про це 3 вересня повідомили в прес-центрі Укрзалізниці.

Новий календарний коефіцієнт індексації вартості проїзду 1,02 діятиме з 1-го до 30 вересня (у літній період діяв коефіцієнт 1,07).

Під індексацію підпадають квитки на усі категорії вагонів (СВ, купейні, плацкартні, загальні, у перший, другий і третій клас швидкісних поїздів), крім приміських поїздів.

Крім того, величина вартості квитка і плацкарти коригується на коефіцієнти по календарних періодах і днях тижня. Так, на четвер і суботу встановлено зниження вартості проїзду на 10% від базової вартості, а на п'ятницю і неділю – підвищення на 10%.

При оформленні квитка на електропоїзди Інтерсіті (+) у напрямку «туди і зворотно» застосовується знижка в розмірі 10% від вартості проїзду.

У Наказі Міністерства інфраструктури України визначено 13 різних календарних періодів, які впливатимуть на вартість проїзду. Так, з 1 жовтня по 24 грудня буде застосовуватися коефіцієнт індексації 0,93.

Також на ціну квитка буде впливати і день тижня, у який пасажир розпочинає подорож. Ці коефіцієнти так само стосуються всіх категорій вагонів, крім електричок.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Укрзалізниця знизила ціни на квитки
03 вересень, 2012, 14:14