Волиняни привезли нагороди з турніру з рукопашного бою на Кубок Президента України. ФОТО

Волиняни привезли нагороди з турніру з рукопашного бою на Кубок Президента України. ФОТО
Минулої суботи Олімпійський учбово-спортивний центр «Конча-Заспа» зібрав 14 команд силових відомств та правоохоронних органів нашої Держави для участі у 5-му турнірі з рукопашного бою на Кубок Президента України.

До складу кожної з команд були залучені кращі бійці елітних загонів спеціального призначення, спортсмени-інструктори відповідних центрів підготовки особового складу, курсанти відомчих навчальних закладів та співробітники інших підрозділів з високим рівнем спортивної підготовки.

У 8-ми вагових категоріях упродовж восьми годин тривала вкрай напружена, принципова та безкомпромісна боротьба за право стати кращим серед кращих бійцем, що за своїм службовим статусом повсякденно вдосконалює навички єдиноборств для виконання завдань із захисту нашої держави.

Більшість двобоїв проходила надзвичайно цікаво і для глядачів, і для фахівців силових структур з підготовки «універсальних солдатів».

Крім високої майстерності, бійці-рукопашники виявляли незламну волю до перемоги та іноді досягали перемоги на останніх секундах поєдинку влучним ударом, ефективним кидком, нещадним больовим чи задушливим прийомом.

Приємно відзначити, що до складу більшості команд входили вихованці волинських спортивних шкіл та клубів, майстерність яких стала запорукою до зарахування у державні силові відомства та є повсякденною складовою їх службової діяльності.

Ще більш приємним є результат участі волинян у відповідальному турнірі: бронзові нагороди турніру отримали Назар Мудроха та Сергій Молошик (команда СБУ-1), що продемонстрували високу спортивну майстерність, змагальний досвід та незламне прагнення до перемоги.

А переможцями турніру стали Андрій Супрунюк (команда Міністерства надзвичайних ситуацій) та Дмитро Каргін (команда Збройних Сил України), що розпочинали свій спортивний та життєвий шлях, вдосконалювали свою майстерність та характер у федерації рукопашного бою «РУБІЖ».






Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волиняни привезли нагороди з турніру з рукопашного бою на Кубок Президента України. ФОТО
07 червень, 2016, 13:12