В Академії рекреаційних технологій і права відбулася зустріч з відомим дисидентом. ФОТО

В Академії рекреаційних технологій і права відбулася зустріч з відомим дисидентом. ФОТО
Сьогодні, 7 червня 2016 року, в Академії рекреаційних технологій і права відбулася зустріч із Валентином Морозом – відомим дисидентом, істориком, публіцистом, поетом та просто цікавою людиною. Валентин Якович презентував на широкий загал свою трилогію «Україна у двадцятому столітті». У своїй праці автор у простій та доступній формі прослідковує періоди української історії.

Захід було проведено за підтримки адміністрації Академії рекреаційних технологій і права, а провела зустріч та підготувала презентацію про автора – к.і.н., доцент кафедри туризму Людмила Марківська.









На зустрічі були присутні: перший заступник голови Волинської обласної ради Олександр Пирожик, заступник голови Волинської обласної ради Роман Карпюк, доктор історичних наук Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки Оксана Каліщук, науковці та студенти Академії та коледжу рекреаційних технологій і права, історики, краєзнавці Волині, а також усі, хто цікавиться творчістю письменника. Приємним моментом став виступ колишньої студентки Валентина Яковича – Лесі Григорівни Ковальчук. У присутніх було багато питань до автора, на які пан Валентин відповідав подекуди з часткою гумору.









Наприкінці зустрічі в.о. ректора Академії рекреаційних технологій і права Андрій Сітовський вручив Валентинові Морозу диплом Почесного професора Академії рекреаційних технологій і права.














Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Був на зустрічі з паном Морозом. Було дуже цікаво та доступно. Дякую організаторам за можливість побачити легенду наживо.
Відповісти
Останні новини
В Академії рекреаційних технологій і права відбулася зустріч з відомим дисидентом. ФОТО
07 червень, 2016, 18:14