Судитимуть шахрая, який ошукав 14 людей на понад 600 тисяч гривень

Судитимуть шахрая, який ошукав 14 людей на понад 600 тисяч гривень
Луцькою місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про низку шахрайств, вчинених 27-річним підприємцем з Дубна.

З червня 2013 року по травень 2015 року зловмисник ошукав 14 людей, обіцяючи виготовити та змонтувати їм дерев'яні або ж металеві будинки, - повідомляє прес-служба прокуратури.

Уклавши з довірливими клієнтами договір на виконання робіт та узявши чималий аванс, шахрай зникав. Видурені гроші витрачав на власні потреби.

У ході досудового розслідування встановлено, що таким чином спритник заволодів грошовими коштами на загальну суму 606 300 гривень.

Нині його обвинувачують у шахрайстві, вчиненому повторно, що завдало значної шкоди потерпілим (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 190 Кримінального кодексу України).

Подальшу долю зловмисника визначатиме суд.

Органи ж прокуратури звертаються до волинян із проханням бути обачними при укладенні сумнівних угод та здійсненні передоплати послуг, а також повідомляти про відомі факти таких шахрайських дій, звертаючись із заявами у правоохоронні органи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.