В ківерцівській школі знайшли скульптури комуністів

В ківерцівській школі знайшли скульптури комуністів
Поліцію не пустили в радянський музей Ківерцівської ЗОШ №4, де нещодавно було виявлено скульптури комуністичних діячів Володимира Леніна й Сергія Кірова.

Про це інформує «Вголос».

7 червня депутати двоє депутатів Ківерцівської райради, а також один із членів виконкому і депутат Ківерцівської міськради відвідали Ківерцівську ЗОШ №4. Напередодні там було виявлено діючий музей бойової слави радянського тоталітарного режиму зі скульптурами Леніна та Кірова.

Поліція, яка прибула у школу, спробувала з’ясувати, чи директор закладу Наталія Беньковська має правовстановлюючі документи на музей, але знайти їх не вдалося. Також представники поліції попросили директора школи відкрити приміщення музею. Однак Наталія Беньковська відмовила їм у доступі, поліція була змушена взяти пояснення. Цікаво, що того ж дня з дверей музею зняли табличку з написом «Музей бойової слави».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
взяти пояснення? а може кримінальне првадження за порушення закону і це педагоги?????
Відповісти
На те він і музей, щоб такі експонати там були. І, що це за трактування "радянський музей"? Якщо музей бойової слави - правильно, такі музеї були і повинні бути.
Відповісти
Ото навчать в школі!! Гнати такого директора, таких вчителів! А на іх місце прийдуть молоді, без тараканів у головах!!!!
Відповісти
Цілком згідний, але такому директору як Беньковська можна все, на неї закони не діють.
Відповісти
Бидло,під номером 555!Беньковська ніякого відношення до музею немає.Це була справа всього життя покійного Євницького Зіновія Марковича!І якби він був живий,то таке гамно як ти,навіть не наважилося б тут писати.
Відповісти
Ну да, ну да, тепер там зроблять музей якогось "справжнього українського хероя", типу гауптмана Шухевича. А ті, хто насправді воював з нацизмом, вже не герої? А у нас в Луцьку іменем цього нациського покидька вулицю назвали. Ганьба Луцькій міській владі!!!
Відповісти
Вас Євницький дістане з того світу!!!!А Беньковська нормальний директор всім таких директорів!!!!!!!!!!
Відповісти