На Волині арештовано 60 тисяч пачок контрабандних цигарок

На Волині арештовано 60 тисяч пачок контрабандних цигарок
Апеляційний суд Волинської області відхилив апеляційну скаргу власника майна – 60 тисяч пачок цигарок сумнівного походження та транспортного засобу, котрий незаконно переміщував цей вантаж на територію регіону вартістю понад 1 мільйонів гривень.

Раніше на це майно наклав арешт слідчий суддя Луцького міськрайонного суду в рамках кримінального провадження за ознаками ч.1 ст. 204 КК України (незаконне придбання з метою збуту або зберігання з цією метою, а також збут чи транспортування з метою збуту незаконно виготовлених тютюнових виробів), - , - інформують представники податкової міліції ГУ ДФС у Волинській області.

Отож, вилучене в ході операцій "Акциз-2016" та "Рубіж-2016" співробітниками податкової міліції Волині майно перебуватиме під арештом.

Нагадаємо, що тиждень тому на Волині зусиллями співробітників оперативного управління та слідчого управлінь ФР ГУ ДФС у Волинській області ліквідовано канал незаконного постачання тютюнових виробів на територію області.

Зокрема, в напрямку транспортного сполучення "Київ-Варшава" з залученням працівників роти ДПС ГУ Національної поліції у Волинській області було затримано вантажний автомобіль марки «Mercedes Benz Atego».

Під час огляду цього транспортного засобу виявлено спеціально виготовлений сховок, що знаходився у передній частині вантажного відділення. Саме тут зловмисники розмістили тютюнові вироби марки «Фест» в кількості 60 тисяч пачок виробництва Республіки Білорусь без марок акцизного податку встановленого зразка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині арештовано 60 тисяч пачок контрабандних цигарок
08 червень, 2016, 14:02