Стали відомими подробиці вбивства Тараса Познякова

Стали відомими подробиці вбивства Тараса Познякова
Зниклий два місяці тому 25-річний львів'янин Тарас Позняков убитий.

Про це «Вістям» стало відомо з матеріалів справи, які опинилися в розпорядженні редакції.

Зокрема, там йдеться, що стріляв в хлопця один з підозрюваних, Луан Кингисепп, який сидів поруч з водієм. Він тричі вистрілив з пістолета ТТ в груди і область живота Тараса. За даними слідства, хлопець загинув на місці, а після цього його тіло злочинці переклали на підлогу в салоні ззаду.

Також слідство встановило, що своїх пасажирів Тарас знайшов на сервісі BlaBlaCar (раніше поліція це спростовувала). Відомо, що лиходії листувалися з ним з с. Тарасівка під Києвом під вигаданими іменами. Своїх пасажирів Тарас віз зі Львова, куди вони за день до цього спеціально приїхали з Києва зі зброєю. Другого пасажира (Дмитра Голуба) вдалося встановити завдяки тому, що Audi A6 зупинялася заправлятися в с. Колодінка Рівненській області (на трасі Чоп - Київ). Там він виходив з машини прогулятися.

Саме вбивство сталося 4 квітня між селами Шевченкове і Бобриця під Києвом в проміжку між 11:48 і 12:05. Бандити намагалися погрозами змусити хлопця зупинитися і вийти з машини. Хлопець відмовився, зав'язалася бійка, в якій прозвучали постріли.

«Стріляв Луан Кингисепп, не виходячи з салону. Від отриманих тілесних ушкоджень власник машини загинув на місці злочину », - сказано в матеріалах справи. Де тіло, досі не встановлено.

Офіційно в поліції Київської області не говорять про отримані результати експертиз. «В даний момент ми зайняті пошуками підозрюваних і водія Audi. Що з ним, ми не знаємо», - каже речник поліції Київської області Микола Жукович.

Батьки ж Тараса не втрачають надію. «Синку, ми чекаємо від тебе дзвінка! Ми не перестаємо шукати тебе і дякуємо всім, хто робить це з нами», - написала його мама в «Фейсбуці».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шкода хлопця.
Відповісти