Найжахливіший педофіл з Великобританії відбуватиме одразу 22 довічних ув'язнення

Найжахливіший педофіл з Великобританії відбуватиме одразу 22 довічних ув'язнення
30-річний педофіл Річард Хакл, якого названо найжахливішим педофілом Великобританії, отримав 22 довічні строки позбавлення волі за розбещення неповнолітніх.

Його жертвами стали близько 191 дітей. Про це повідомляє Metro.

Річард Хакл видавав себе за поважного християнина, вчителя англійської мови. Він зізнався у скоєнні щонайменше 71 сексуального акта з малайзійськими дітьми віком від 6 місяців до 12 років протягом 2006-2012 років.

Фотографії та відео знущань і зґвалтувань дітей чоловік оприлюднював на сайті, яким користуються педофіли, TLZ – The Love Zone ("Зона кохання").

Чоловіка заарештували в аеропорту Гатвік у 2014 році, коли він їхав святкувати Різдво із родиною. Офіцери забрали у злочинця ноутбук, на якому знайшли понад 20 тисяч фотографій та відео розбещення неповнолітніх.

На момент арешту злочинець писав книгу для педофілів, у якій хвалився своїми "успіхами" у розбещенні 191 дитини, а також давав поради щодо того, як скоювати цей злочин. Крім того, він пояснював різницю між бідними та дітьми середнього класу, спираючись на власний досвід.

Коли рідні дізналися про вчинки Річарда Хакла, вони попросили правоохоронців забрати його якнайдалі від них та свідчили проти нього на суді.

Перед судом Хакл пройшов перевірку у психіатра. Лікарю він повідомив, що планує залишити своє "божевілля" у минулому та розпочати спільне життя з жінкою з Індії.

Однак суд викрив справжні наміри Хакла. У його переписці знайшли його повідомлення про те, що одруження з цією жінкою посприяло би йому у розбещенні ще більшої кількості дітей.

Зазначимо, суд встановив, що лише у Малайзії він скоїв 71 злочинний акт проти дітей. Для судді це був безпрецедентний випадок. Річард Хакл відбуватиме 22 довічних ув'язнення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А у нас подобные на парад в Киеве выйдут.
Відповісти
подобных по всему миру хватает,и выходят на парады не только в Киеве....
Відповісти
ну а вова, що цілує раптом хлопчика в животик - хто?)))
Відповісти
Зате віруючий... Таких в нас більшість.
Відповісти
Смертну кару таким дибілам
Відповісти
Останні новини
Найжахливіший педофіл з Великобританії відбуватиме одразу 22 довічних ув'язнення
08 червень, 2016, 22:22