Український сервіс пошуку репетиторів залучив $1,3 млн інвестицій

Український сервіс пошуку репетиторів залучив $1,3 млн інвестицій
Онлайн-платформа Preply, призначена для пошуку локальних і онлайн-репетиторів, залучила $1,3 млн інвестицій в обмін на акції компанії.

Про це повідомляє ain.ua.

Всього свої інвестиції вклали дев'ять інвесторів, серед яких три англійських інвестора, польські фонди Hedgehog Fund, RTAVentures VC, Xevin Investments, українські Digital Future і SMRK, а також інкубатор TechStars.

Preply дозволяє знаходити репетиторів з різних предметів на ринках 5 країн: Польщі, Росії, України, Мексики та Бразилії. Проект також знаходиться на ранній стадії експансії в Німеччину, Велику Британію та Іспанію.

Близько половини залучених коштів стартап планує витратити на маркетинг і активне розширення на європейські ринки.

Друга половина піде на розширення маркетингової і продуктової команди, основна частина якої знаходиться в Києві. У проекту є також невеликий офіс в Берліні.

Зараз на платформі налічується 25 тис. репетиторів і 70 тис. зареєстрованих студентів. На момент запуску сервісу в Іспанії та Мексиці в квітні ці цифри були відповідно 20 тис. і 60 тис.

Мінімальна ціна уроку становить $2 за годину. Пропозиції більшості викладачів знаходяться в діапазоні до $15 за годину навчання.

Preply як платформа пошуку репетиторів була запущена в 2013 році. За рік до цього команда розвивала проект в якості аукціону Skype-репетиторів для тестів SAT/ACT та встигла пройти програму в бізнес-інкубаторі EastLabs.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Український сервіс пошуку репетиторів залучив $1,3 млн інвестицій
09 червень, 2016, 02:39