Керівник волинських регіоналів привітав луцьких школярів із початком навчання. ФОТО*

Керівник волинських регіоналів привітав луцьких школярів із початком навчання. ФОТО*
Новий навчальний рік майже для усіх шкіл Волині виявився особливо щедрим на першокласників: майже 240 дітей отримали статус школяра у школі-ліцеї №26, а це аж вісім початкових класів.

Привітати учнів прибув перший заступник голови Волинської ОДА, очільник обласного осередку Партії регіонів Олександр Башкаленко, повідомила прес-служба партії.

Башкаленко зауважив, що перше вересня хвилююче як для вчителів, так і для учнів. Але найбільш особливим цей день є для тих, хто вперше переступив поріг школи:

«Дорогі першокласники, від сьогодні ви вже не малеча, ви школярі. Бажаю, щоб кожен наступний день в школі був сповнений нових приємних відкриттів та вражень. Примножуйте знання, які вам дають у школі, прислухайтеся до вчителів, будьте уважними і здоровими. Не менш важливим є цей день і для одинадцятикласників. Перше вересня дає старт їхньому останньому навчальному рокові у стінах школи. Отримати знання – це важка робота, але ще важче навчитися застосовувати їх на практиці. Власне це і буде основним іспитом, ім’я якому життя. Саме життя після школи покаже, наскільки ви готові до того, аби проявити себе і те, чого ви навчилися. Освіта, яку ви отримали, допоможе вам визначити своє місце у житті».

«Усім присутнім я бажаю тепла та затишку в родинах. Батькам – терпіння у непростому навчальному процесі, бажаю, щоб результати вашої роботи, результати зусиль вчителів знайшли своє відображення у дітях і вони виросли розумними, достойними та порядними людьми. Адже саме їм будувати нову Україну, про яку мріяли наші з вами батьки. Ми дамо старт, а вже їхнє завдання зуміти перейняти естафету», – висловився Башкаленко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В 21 прикольніше
Відповісти
Останні новини
Керівник волинських регіоналів привітав луцьких школярів із початком навчання. ФОТО*
03 вересень, 2012, 17:57