Як українських журналістів вчили контролювати владу. ФОТО

Як українських журналістів вчили контролювати владу. ФОТО
Для журналістів з усієї України у місті Києві відбувся семінар на тему: "Моніторинг публічних фінансів (державного та місцевих бюджетів)", організатором якого був Фонд Східної Європи.

На захід ретельно підбирали лекторів, які могли б розповісти усі тонкощі бюджетної справи та конкретно пояснити як цими знаннями користуватися та як контролювати фінансові потоки, зізнаються організатори.

Зокрема, такими лекторами були: перший заступник мінстра фінансів України Оксана Маркарова, координатор сектору управління державними фінансами Представництва Єсропейського Союзу в Україні Наталія Старостенко, народний депутат України Іван Крулько, керівник проекту конкурентоспроможності Андрій Блінов, голова правління VoxUkraine, представник Фінансового клубу Вячеслав Садовничий та директор CASE Ukraine Дмитро Боярчук.

Основною темою семінару було те, що влада і ЗМІ в бюджетному процесі це союзники та друзі, які повинні боротися за викривання корупційних схем.

Волинську область на семінарі представили такі журналісти Софія Ройко - інтернет-видання ВолиньPost, Олена Чернуха - Волинське телебачення, Павло Переведенець - Волинські новини та Юлія Остапович - видання Конкурент.

Представники ЗМІ зізнаються, що отримали багато корисних знань і обіцяють використовувати їх у своїй подальшій праці.












Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ха-ха. Ржунімагу. Фотку з муніципалами навіщо поставили?
Відповісти
Спочатку університет мав у своєму складі два факультети - філософський і юридичний, на яких вчилися чотири роки. Філософський факультет ділився на історико-філологічне і фізико-математичне відділення, які в 1835 р. виділилися у самостійні факультети. В 1841 р. було відкрито медичний факультет. Студентський контингент в університеті протягом 1834-1841 рр. збільшився з 62 до 651 чоловік. До 1861 р. з нього вийшло 1500 вихованців. У 1860 р. при університеті засновано дворічні педагогічні курси для підготовки вчителів.
Відповісти