«Стильний Луцьк»: ази Tumbler з новою співведучою. ФОТО

«Стильний Луцьк»: ази Tumbler з новою співведучою. ФОТО
Стилі одягу, які пропонуються сьогодні на сторінках журналів та у спільнотах соціальних мереж, настільки різноманітні, що тепер змінювати свій образ можна з легкістю кілька разів на день.

Аби не бути «занудними», ми з новою колегою Іванною вирішили провести власний «стильний експеримент» на прикладі (як ви вважаєте, кого?) самої Іванки.

"В ролі «піддослідного кролика» доводиться бути вперше", - зізналась вона.

Вибір зупинився на відносно новій молодіжній течії, про яку я вже згадувала раніше, - тамблер (tumblr). Чому саме тамблер? Зізнаюсь чесно, захотілось випробувати колегу «на витривалість». І хоча щоденний одяг Іванки дуже близький до цього стилю, нотки неординарності та легкої зухвалості не завадять.

Навряд чи серед сучасних модників знайдуться ті, хто ще не чув про тамблер. Не чули? Тоді ось вам покрокова «наочна інструкція» про те, як стати типовим тамблером.

Так звана tumblr girl - вільна дівчинка, що не соромиться показати себе веселою, сумною, дещо дивною. Дівчинка жива, цікава та незвична. Але одних лише емоцій не достатньо, аби відповідати образу тамблера. Довершеності стилю, окрім одягу, взуття та аксесуарів, надає зачіска та відповідний мейк-ап. Зовнішність таких дівчат досить виразна. Що стосується зачіски, тут не зустрінете охайно викладені локони чи гладенько зачесане волосся. Дівчата експериментують з укладками, кольором та стрижками. Але незмінно популярними залишаються злегка розтріпане, але доглянуте волосся, вільні косички та хвости.

Аби Іванка не передумала експериментувати, біжимо в найближчий салон краси "Pin Up", що поруч з головним корпусом СНУ. До речі, а ви знали, що саме в цій частині міста «найбільше скупчення» потенційних прихильників стилю тамблер?

Весела рудоволоса перукар-стиліст Маша взялася за роботу з креативом. За допомогою професійного спрею для об'єму, тальку для волосся та лаку їй вдалось створити очікувані «розтріпані прядки». Любителька «творити - витворяти» поділилась корисними секретами красивого та здорового волосся.

P.S. Виявляється, жирного волосся не існує в природі, у всьому «винна» шкіра голови.


Свою майстерність та професіоналізм візажист Любочка довела, створивши довершений макіяж. Професійна косметика робить дива! Ідеально вирівнявши тон обличчя та підкресливши вилиці, основний акцент зробили на очі та брови. Виразний smoky максимально вдало вписується в рамки стилю тамблер.


Далі атакуємо шафу. Тут переважають зручні та практичні речі. Дотримуючись активного способу життя, Іванна, перш за все, цінує комфорт та якість. Одяг від Mango, H&M, RESERVED займає більшість вішаків. Як не дивно, але в гардеробі Іванки немає непотрібних речей. Всьому свій time i look.

Наприклад, улюблена кепка DIESEL вдало вписалась до білої майки та джинсів, білі кеди надали легкості, а масивний «чоловічий» годинник в поєднанні з дрібними браслетами робить образ довершеним. Фотокамера ловить потрібний кадр... Клац-клац...Готово... Сторінки та «стіни» соцмереж невдовзі освіжить нова фотка.


Вибір локації для фотографій, так само, як і сам стиль тамблер, не є чимось особливим, але в той же час ламає стереотипи «няшних фоток» на велюрових диванчиках. Вокзали та покинуті будинки, стіни з графіті та шкільні двори, сходи та переходи - все це додає фотографіям особливої атмосферності.



Що-що, а футболки на розмір-два більші Іванна обожнює. Одяг великих розмірів автоматично створює ефект «схуднення». Хіба не цього прагнуть майже всі дівчата? Поєднання джинсових шортів, вільної футболки з «цифровим» принтом та кедами – ще одна відмітка в експерименті.


Прихильниця street style, що вписується в образ тамблер, Іванка вміло поєднує білу сорочку, чорну спідничку міні та чобітки з товстою підошвою. Акцентом образу стає... шапка. Цікавий і стильний лук з елементами мінімального бунтарства та легкої зухвалості. Смілива, але досить гарна картинка.


Особливу увагу Іванка приділяє аксесуарам. Ремінці різного кольору та ширини, металеві та шкіряні браслети, підвіски та годинники стають невід'ємним елементом будь-якого образу. Серед усього цього чимало подарунків, але в основному арсенал таких модних дрібничок поповнює сама Іванка.

Влучним потраплянням в стиль тамблер став наш експериментальний літній лук. Поєднавши вільну трикотажну футболку в клітинку з джинсовим сарафаном, отримали бажаний результат. Зібране як-небудь волосся та червоні губи зробили образ ще яскравішим, а окуляри додали легкої загадковості.


P.S. До речі, саме джинсові комбінезони та сарафани вже другий сезон поспіль не втрачають актуальності, вони є must have гардеробу. Тому, якщо ви досі розмірковуєте, «бути чи не бути», годі вагатись – біжіть, купуйте та будьте стильними.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 27
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ШО ж ти така зла?
Відповісти
да, як хочеться бути Вікторією Бекхем, но дєнєг нєт...
Відповісти
Вікторію знають тільки дякуючи Девіду!!! Тай за його гроші!
Відповісти
про Spice Girls чув?
Відповісти
Штукатурки наліпили як з переляку, класно виблискує на сонці.
Відповісти
А я думав в мене жир прямо з волосин виділяється...
Відповісти
заношу "візажиста Любочку" в мій "чорний список"
Відповісти
Занеси себе у старість.
Відповісти
діло навітьне в грошах...а у відсутності смаку
Відповісти
ІВАНКА ТИ СУПЕР!!!
Відповісти
Слово "недостатньо" пишемо разом.

Відповісти
Гарно, Іванка. Не слухай цих злюк, ображених життям.
Відповісти
Вау. Классна стаття та класснючий образ в Іванки
Відповісти
Стилісти творять чудеса :) особисто мала приємність бути клієнткою салону pin-up, зокрема у стиліста-перукаря Маши. Вона профі на всі 100%. Та й взагалі персонал салону приємні та привітні люди.
Відповісти
альо, харош собі відгуки строчити
Відповісти
Всім вдячна за коментарі.люблю критику,а особливо поважаю доречні зауваження.безперечно Ваші "думки та погляди" будуть враховані ☺
Відповісти
В мене така "укладка" кожен ранок
Відповісти
на цю всю разову тамблєрову муть, пішла місячна зарплатня касира там-таму...
Відповісти
Як на мене,дівчинка гарна і образ цікавий,фото не погані.Макіяж і зачіска добре підібрані.Мені подобається☺
Відповісти
Люди які пишуть тут всякі нісенітниці "душевнобідні".(особливо дивуюсь так званим поціновувачам краси чоловічої статі))))) Особисто переконаний рівнем і майстерністю цього салону,не треба заздрити конкурентам.Перш ніж писати бруд займіться собою.Всім раджу Пін ап
Відповісти
виходить половина дівчат у нашому місті ходять у цьому стилі. дівчина гарна, образи симпатичні. якщо брати макіяж, він зроблений як раз для фотосессії. сподобався образ з шаптою. єдине, я б її перевзула. до того образу більш пасувли б грубіші чоботи з незав'язаними шнурівками. тоді образ був би дійсно довершеним.
Відповісти
"Стильний Луцьк" став цікавим професійним Дякую авторам. Можна булоб створити більш різноманітні образи але све одно молодці!
Відповісти
І як Вам Марино працюється з Іванною?;)
Відповісти
Класна мала!!!
Відповісти
Хочу покатати тебе на мопеді)))
Відповісти
а "мопед" не замалий?))) Знаючи смаки Іванки, то треба минимум "харлея"))) великого и широкого)
Відповісти