Гравці «Волині» – у символічних збірних 8-го туру

Гравці «Волині» – у символічних збірних 8-го туру
Гравці луцької «Волині» після перемоги над «Металістом» потрапили до символічних збірних 8-го туру.

Про це повідомляє прес-служба ФК Волинь.

Виграш став 80-ю перемогою лучан у Прем’єр-лізі, що спонукало провідні українські спортивні інтернет-видання, визначаючи лауреатів 8-го туру, звернути увагу на гравців і тренерів команди.

Так, Football.ua окрім того, що запропонував своїм користувачам гол Еріка Бікфалфі у якості номінанта на кращий у восьмому турі, то ще й порівняв перемогу лучан із знаходженням скарбу.

«Всі знають, що десь у землі сховане золото, але не всі здатні його відшукати», - пише видання, коли розповідає про основну, на його думку, причину перемоги «Волині» - психологічне налаштування.

«Підопічні Демяненка повірили у те, що можуть зіграти на рівних проти сильного суперника. Особливо задоволеним Демяненко має бути від того, що ключову роль в перемозі зіграли його новачки - Бікфальві і Суботич», - констатує Football.ua.

Football.ua також виокремив гру двох гравців «Волині». Щоправда у їхню збірну увійшли Валентин Ілієв та Даніель Суботич. Стосовно Ілієва, то редактори цього порталу вважають, що якщо раніше Ілієва не можна було нічим виокремити, то проти «Металіста» він відіграв чудово.

Суботича ж похвалили і за третій гол в чемпіонаті, і за те, що Даніель заважав центрбекам суперника починати атаки, і за те, що тільки 14 разів втратив м’яча впродовж гри, що дуже добрий показник для нападника, який часто опинявся віч-на-віч проти усієї захисної ланки суперника.

Футбольний портал UA-Футбол, складаючи власну збірну туру, зарахував до неї відразу трьох волинян: головного тренера Анатолія Демяненка, воротаря Сергія Літовченка та центрального захисника Ванче Шикова.

Стосовно Демяненка, то це вже друге потрапляння тренера у збірну туру у цьому сезоні. Свій вибір редакція UA-Футбол пояснює тим, що Демяненко зумів перервати невдалу серію саме у грі із бронзовим медалістом, «Металіст» виявився неготовим до запропонованого Демяненком залізного захисту та стрімких контратак. Сергія Літовченка у збірну туру «викликали» за те, що, окрім п’яти відбитих ударів, не припускався помилок на виходах і впевнено керував захистом. Ванче Шиков відмічений за нейтралізацію потужної атаки «Металіста» в особі аргентинця Крістальдо та українця Лисенка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Гравці «Волині» – у символічних збірних 8-го туру
04 вересень, 2012, 09:38