У першому сезоні «Добрий ZIK» здійснив 23 мрії

У першому сезоні «Добрий ZIK» здійснив 23 мрії
У неділю, 12 червня, в телеефірі вийде підсумкова програма першого сезону проекту хороших справ «Добрий ZIK».

За цих півроку «Добрий ZIK» подарував своїм глядачам 23 історії, у яких хеппі-енд на екрані має продовження у житті героїв.

Як стверджує команда проекту, «Добрий ZIK» мав стати своєрідним щепленням від черствості і байдужості. Скількох людей точно вдалося «вакцинувати» добротою? Важко сказати, але кожен із 23 героїв програми стовідсотково повірив у те, що мрії здійснюються, а за хороші вчинки часом буває неймовірна винагорода.

Наприклад, юнак із Сєверодонецька, який усю війну береже і вивішує український прапор, знайшов друзів і підтримку після виходу програми в ефір. Таким чином із самотнього борця у своїй школі перетворився на популярного хлопця.

Або в Коломиї мешкає жінка-позитив із інвалідністю та без освіти, яка мріяла про роботу у салоні, втім її не хотіли брати через фізичні вади. Проект допоміг їй з курсами і роботою, орендував місце у салоні для неї. І після виходу програми до Оксани підходять на вулиці, дякують за її приклад оптимізму і стають постійними
клієнтами.

Але найбільш втішно розвинулась історія багатодітної сім’ї Митусь, де п’ятьох дітлахів виховує 72-річна бабуся. Програму побачив меценат українського походження, який живе у США, і взявся матеріально опікувати родину. Забезпечив їх одягом та відпочинком, допоміг зробити ремонт у квартирі.

«Світ повний добрих людей, часом просто потрібен поштовх і підказка, кому саме це добро спрямувати. Ми переконалися в цьому на власному досвіді. Адже кожна історія, за яку береться «Добрий ZIK», – це окрема казка, яких так мало в нашому повсякденні. Наші герої – від крихітної жіночки на візку до велетня-богатиря, який зубами тягне трамвай, – до сліз тішаться від подарунку. Коли казка стає дійсністю і ти бачиш сльози щастя, це не просто запам’ятовується, це наповнює душу теплом і штовхає вперед», – ділиться враженнями від першого сезону програми Ольга Мовчан, керівник департаменту соціально-економічних проектів телеканалу ZIK.

Далі буде? Так, обіцяє команда «Доброго ZIKу». У новому сезоні проект планує додати інтерактивну – на сайті телеканалу кожен може заповнити анкету, запропонувати героя для програми і стати активним її учасником. ZIKівці вже готують нові сюрпризи, які з вересня вражатимуть ще більше, та працюють над розширенням географії проекту.

Незмінним залишається девіз «Доброго ZIKу» – «Здійснюємо мрії тих, хто на це заслуговує».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.