Волинські аграрії - у кінці рейтингу АПК

Волинські аграрії - у кінці рейтингу АПК
Волинь, Рівненщина та Закарпаття - у хвості рейтингу діяльності агропромислового комплексу України.

Про це пише газета «Рівне-вечірнє» з посиланням на Міністерство аграрної політики та продовольства.

За рейтингом регіонів за підсумками діяльності АПК України у І півріччі 2012 року, який оприлюднило Міністерство аграрної політики та продовольства, Волинь зайняла передостаннє місце із 25-ти областей.

У кінці списку також Закарпаття, Рівненська та Чернівецька області. Найуспішніші аграрії в Україні – Вінницька, Полтавська та Черкаська області.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А як же так, стільки мови, стільки хвальби: 500 доїльних апаратів в подарунок селянам, дотації на телят і корів, дотації на придбання техніки, 8 мільйонів інвестицій, і в хвості? А дорога Варшава – Київ вгинається від польських рефрижераторів, наповнених фаршем з копит, вим’я, шерсті і шкіри для виготовлення синтетичних ковбас на волинських ковбаснях. Га? Клімчук, Горбенко, відгукніться!? А-у!!!! А за січень-вересень 2010 року (при Романюку), АПК області мав 5-е місце. І ніхто доїлок не дарував, і биків не доїв, і сперми з-за кордону не возив, щоб телят наробити і залишити корів без уяви про романтичні стосунки з протилежною статтю. І музики Вівальді їм ніхто не включав при доїнні. І за роги не тримав, щоб більше молока дали. І стадо породистих корів ніхто під потяг не гнав, як гнав його Клімчук під час приїзду в область напівграмотного мужичка Азарова з Калуги - теж «проффесора» ? І мужичок «восторгался» регіоном, хвалив: «харашо… я удівльон…». А "Коментарі" за бабло дають інші рейтинги. Усі невігласи падали в запаморочення від них. Очевидно, вони й близько не знали чоловічого "менталітету" Клімчука і його методів рейтингування? Якщо ще трохи побуде цей губернатор, то в області зберуться кадри, які взагалі нічого не зможуть робити, крім як писати "chuj" на паркані. А запамороченим треба буде викликати бабу Віру з Ракового Лісу, щоб яйця викачала і льон спалила – помічне від таких «хвороб». Дуже вже пішла область вперед: наші бабусі-пенсіонерки в церкві останні копійки залишають, щоб попи їздили на ландкрузерах, а корупція сягнула такого масштабу, що він давно заслуговує найсерйознішого художнього відображення в фільмах-трилогіях і книгах, як кріпосне право в Росії чи рабовласництво в США.
Відповісти
Останні новини
Волинські аграрії - у кінці рейтингу АПК
04 вересень, 2012, 11:11