Підрозділ «Світязь» відсвяткував другу річницю та в подарунок отримав автомобіль. ФОТО

Підрозділ «Світязь» відсвяткував другу річницю та в подарунок отримав автомобіль. ФОТО
Добровольчий підрозділ «Світязь», створений в червні 2014 року, святкує другу річницю.

У п’ятницю, 10 червня, бійці вшанували загиблих та отримали нагороди від Міністра Внутрішніх Справ Арсена Авакова, - повідомляє ВАР.

На території відділення Національної Академій Внутрішніх Справ в капличці бійці молилися за полеглих побратимів, їх в роті спецпризначення 7. Вшанувати пам’ять загиблих прийшло близько 100 людей – побратими, сім’ї загиблих, волонтери.

Начальник ГУ НП Петро Шпига привітав роту з річницею створення та подякував рідним і близьким бійців, які загинули.

Прес-секретар Волинської єпархії УПЦ МП Валентин Марчук розповів, що з благодійного фестивалю «Волинський благовіст» надали матеріальну підтримку сім’ям загиблих. Крім того, подяку отримали сім’ї Володимира Іщука, Віктора Шолухи, Максима Ляшука, Мирослава Столярчука, Сергія Полінкевича, Олександра Сивого, Олександра Сацюка.

На нагородженні був присутній представник Благодійного Фонду «Волинь-2014» Ігор Лещенко. «Вони зробили все, щоб ми на Волині жили в мирі. Ми в свою чергу намагалися зробити все можливе для забезпечення роти необхідним. Хлопців вітаю зі святом, дай Боже, щоб всі завдання ви виконували з честю», ‒ сказав він.

Представник фонду вручив солодкі подарунки дітям загиблих та бійців «Світязя».

Також подарунок підготувала редакція «Волинської газети» ‒ путівки в санаторій «Лісова пісня». Їх отримали Наталія Герасимчук та Олександр Зубко.

На зустрічі відзначили кращих співробітників роти поліції особливого призначення. Отож, за плідну працю та високий професіоналізм, особисту мужність та відвагу від Міністра внутрішніх справ нагородили грамотою Вадима Кіселя, подякою ‒ Олега Булатова, Віталія Шелеста, Ігоря Крохмаля.

Також бійцям Роману Мельнику, Дмитру Білецькому, Миколі Мельнику вручили цінний подарунок – годинник. Пам’ятною медаллю «Захиснику Батьківщини» нагородили Сергія Максимчука, В’ячеслава Хоміцького, Віктора Мазурчука, Сергія Зизу, Миколу Іщука, Романа Коротицького, Андрія Мельничука, Сергія Яковлєва, Тараса Савчука, Андрія Міщука.

Від міжнародної поліцейської асоціації почесною відзнакою української секції нагородили Сергія Козака та Сергія Максимчука.

Також нагородили волонтерів – подяку від начальника ГУ НП отримав благодійний фонд «Волинь-2014».

Екс-командир роти спецпризначення «Світязь», тимчасовий виконувач обов’язків заступника керівника головного управління Національної поліції Сергій Козак привітав бійців із річницею створення. Закликав усіх пам’ятати своїх полеглих побратимів та подякував за службу.

Крім того, заступник Голови Національної поліції України Олександр Фацевич привітав бійців підрозділу та передав їм від Національної поліції України новий автомобіль «Renault Duster».

«Висловлюю подяку бійцям роти патрульної служби особового призначення за плідну працю, високий професіоналізм, спрямований на зміцнення законності та правопорядку, мужність і відвагу, виявлені в захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України», - зазначив Олександр Фацевич.

У подарунок роті особливого призначення від Національної поліції поліцейський передав новий автомобіль «Renault Duster».







































Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
був "Світязь", а тепер нагородили не воінів, а ..... чому хлопці Іловайська і Вуглегірська "НІХТО " . КОГО ви НАГОРОДИЛИ і де СПРАВЖНІЙ "Світязь" ?
Відповісти
тепер ховає чесні очі Фацевич ?
Відповісти
Декомунізацією навіть не пахне, фон фотографій чудовий!
Відповісти
серпомолоти , щити КГБ СССр , колорадки на стінах , оце я розумію вдала фотосесія !
Відповісти
тим, хто ВОЮВАВ, а нагороди жополизи отримують ? Вони ВІРИЛИ в УКраїну, життя готові були віддати --- то нагороди КОМУ ????
Відповісти
але вони _ воїни і знають про це, а та "шелуха" просто відсіється.
Відповісти
нагородили Козака, а де він воював ?
Відповісти
"солодкі подарунки" дітям загиблих .....
Відповісти
серед нагороджених 7 чоловік,які пройшли іловайськ.не треба брехати...
Відповісти
А що нагороди,Вам, вручали в днр?
Відповісти
Останні новини
Підрозділ «Світязь» відсвяткував другу річницю та в подарунок отримав автомобіль. ФОТО
10 червень, 2016, 17:48
На Волині аварія: є загиблі
10 червень, 2016, 17:31
Україна зіграє з Косово
10 червень, 2016, 17:13