Окупанти Криму на 10 років кинули в колонію майданівця, якого катували струмом та душили

Окупанти Криму на 10 років кинули в колонію майданівця, якого катували струмом та душили
Андрія Коломійця звинуватили в замаху на життя двох "беркутівців". Суд в окупованому росіянами Сімферополі засудив учасника Євромайдану Андрія Коломійця до 10 років колонії.

Про це сьогодні повідомила прес-служба так званої "прокуратури" Криму, пише ТСН.

"Коломієць під час масових заворушень в Києві в січні 2014 року здійснив замах на життя двох співробітників кримського спецпідрозділу" Беркут ", закидавши їх пляшками із запальною сумішшю. Він же здійснив зберігання і перевезення нарковмісної рослини у великому розмірі", - цитує "прокуратуру" російський Интерфакс.

Суд окупантів визнав Коломійця винним за статтями замах на вбивство двох осіб у зв'язку із здійсненням ними службової діяльності, скоєний загальнонебезпечним способом, з мотивів політичної та ідеологічної ненависті і незаконне придбання, зберігання та перевезення без мети збуту частин рослин, що містять наркотичні засоби, у великому розмірі.

Українця відправлять до виправної колонії суворого режиму. Андрій Коломієць - житель Київської області, 1993 року народження.

Раніше адвокат розповідав, що євромайданівець в СІЗО Сімферополя перебував в одній камері з прихильниками так званих "ЛНР/ДНР" й відчував тиск від своїх сусідів по камері через національність, віросповідання і свою громадянську позицію.

30 березня на судовому засіданні адвокат заявив про застосування тортур щодо Коломійця після затримання, а також вказав на факти, які свідчать про фальсифікації в цій справі. Свідок з боку захисту також вказувала на те, що у Коломійця були сліди тортур на тілі.

Водночас сам Коломієць заявив суду, що російські спецслужби катували його електричним струмом і душили.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Окупанти Криму на 10 років кинули в колонію майданівця, якого катували струмом та душили
10 червень, 2016, 18:40