На Волині в ДТП загинув 63-річний громадянин Молдови

На Волині в ДТП загинув 63-річний громадянин Молдови
Сьогодні вранці на автомобільній дорозі сполученням Доманово-Ковель-Чернівці-Телебече біля села Буцинь Старовижівського району водій автомобіля «Ford transit» виїхав на зустрічну смугу руху та допустив лобове зіткнення із вантажним автомобілем "DAF". Внаслідок автопригоди водій «Ford transit» загинув на місці пригоди, пасажира госпіталізували.

Інформує перс-служба волинської поліції.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Старовижівського відділу поліції. Поліцейські з’ясували, що сьогодні вранці о 7:30 на автодорозі Доманово-Ковель-Чернівці-Телебече поблизу села Буцинь Старовижівського району водій автомобіля «Ford transit» під час руху із селища Ратне в напрямку Ковеля виїхав на зустрічну смугу руху та допустив лобове зіткнення із автомобілем «DAF» під керуванням 54-річного жителя Вінниці.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій автомобіля «Ford transit», 63-річний житель Республіки Молдова, від отриманих травм загинув на місці пригоди. 26-річного пасажира цього ж авто, жителя Республіки Молдова, госпіталізували в хірургію Старовижівської центральної райлікарні. В нього медики діагностували забійну рану лівої гомілки, садна правого та лівого передпліч.

Водій автомобіля «DAF» у ДТП не постраждав.

Відомості за даним фактом поліція внесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП, поліція
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.