Надреп від Волині обіцяє встановити близько 80 дитячих та спортивних майданчиків

Надреп від Волині обіцяє встановити близько 80 дитячих та спортивних майданчиків
У планах цього року - в регіоні «Прибужжя» встановити близько 80 дитячих та спортивних майданчиків. Про це Ігор Гузь розповів під час щоквартальної прес-конференції для мас-медіа округу, яку провів учора у Нововолинську.

Інформує прес-служба народного депутата.

Кабмін підтримав пропозиції народного депутата України щодо виділення державної субвенції на ці цілі та низку інших соціально значимих об’єктів.

«У кожній сільській раді округу плануємо встановити по одному новенькому спортивному та дитячому майданчику. А у Володимирі-Волинському та Нововолинську їх кількість сягатиме 10-ти. Це гарна перспектива для невеличких сіл та містечок округу, оскільки зараз кількість дітей збільшується», - розповів він.

Ігор Гузь поінформував, що з державної казни надійде 12 мільйонів гривень для Любомльського, Іваничівського, Володимир-Волинського району та двох міст: Володимира-Волинського та Нововолинська: «Зроблю відразу уточнення про те, що будуть внесені технічні зміни, згідно з нашою домовленістю з Прем’єр-міністром Володимиром Гройсманом – це тільки перша частина суми. Я очікую, що у вересні надійде ще 8 мільйонів, для вирішення проблем виборчого округу № 19. Суми, і ті списки, які є наразі на сайті Кабінету Міністрів ще недосконалі, - будуть уточнення».

Розробка проектно-кошторисної документації та вибір підрядника - це завдання сільських або міських рад. На думку Ігоря Гузя, після облаштування об’єктів, кожна рада повинна взяти їх на баланс та слідкувати за порядком на території майданчиків.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 25
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Держава не зобовязана будувати дитячі майданчики. Це зобовязання місцевих громад. 12 мільйонів краще віддати на армію.Гузь почав популізмом займатися.
Відповісти
Держава нічого і нікому не зобов'язана. Але ж кошти вибиваються для всіх областей. Тут потреба у дитячих майданчиках, за погодженням з міськими та сільськими радами. Це факт. А щодо популізму - час покаже. А хто популізомм в нашій країні не займається - ВСІ.Не спішіть поперед батька в пекло.
Відповісти
Головне народу наобіцяти, як було на маудане.... Як жили і як живемо бачимо, а воно в депутах.... Поскакали
Відповісти
От у Колоні та селі Суваль вже є майданчики. Значить не прото обіцяє депутат.
Відповісти
Приймайте нормальны закони ,а не встановлюйте майданчики .
Відповісти
Цей депутат за своє життя і цвяха не забив.Ще зі студентської лавки "крутиться", в політиці бо ж закінчив кафедру політології.Але молодець!Добився свойого.Став нардепом.Але поки став скільки потрібно було язиком молоти,тобто брехати.Поміняв перескакуючи із однієї партії в іншу напевно з вісім партій."Революціонер"усіх революцій.Активний учасник всіх заходів,які відбувалися в Луцьку."Допоміг"передчасно відійти в інший світ Б.Клімчуку,поставивши на коліна на сходах обласної ради перед натовпом людей.Напевно "запахло" достроковими виборами і Гузь знову в "роботі",язиком,весь час в Нововолинську,бо там пролетарі-шахтарі,які чомусь вірять йому.Але ж округ не обмежується тільки Нововолинськом.Чому Гузя ніхто не бачив і навіть не чув,що такий нардеп є в них у Володимирі,чи в Любомлі,а тим більше в селах?Виборці 19-го округу! Вам є над чим думати,аналізувати і ВИБИРАТИ!
Відповісти
Може і не забив цвяха, але дає можливість іншим забивати. А якщо вміє "крутитися", то йому респект. А ви не заздріть, якщо самі не вмієте крутитися.Історія розсудить, хто і за що відповідатиме. Ви ж не Господь Бог. Але ж все таки депутата в корузі і чують, і бачать, і знають. Не лийте воду. До Гузя можуть бути у кожного із вас, якісь особистісні невподобання чи щось інше - а як депутат - він з людьми. Івахіва, Мартиняка хтось бачив хоч раз зараз в окрузі? Про них мовчать і ніочго навіть не пишуть, тому й стільки бруду не ллється. А до Мартиняка навіть через Пизу не достукатися, то що там говорить про ще справи для людей.
Відповісти
Історія розсудить і як завжди гузь лайно.... Доляр 8 і 25 , як тобі революціонер херов.......
Відповісти
Не треба по собі судити. а що ти зробив, для того, щоб жити було краще? впевнений - нічого. так, що краще помовчав би.
Відповісти
Ти вже наробило б.длоття, наразі відчуєш восени....
Відповісти
навчіться спочатку культурного спілкування, а не погроз в коментарях. Маєш факти, йди у правоохоронні органи.
Відповісти
Восени будуть факти і про життя і комуналку....надіємось і ви не в гейропі будете. Будинок прикупив?
Відповісти
кастрюли оптом та в роздриб.цена катрюли 1 доллар =8гр.то того як пашинский и паЮбий почали розстрелювати людей.Поскакали...а ще будуть Труси -стринги Руслани Лижечько..яка дуже глубоко лиже.килькисть мокрих трусив обмежана для обмежаних.ганьтьба
Відповісти
Дурік, ти що куриш?
Відповісти
Швидше за все майданчики будуть зроблені з місцевого матеріалу(може - закуплять фарбу).150 тис. на один майданчик - це круто!!!!Так нардепу хизуватися не варто!!!!!!! Ігор Палиця встановлює майданчики тихо, без галасу! А Гузю краще варто відповісти нововолинцям за шахти що мав їх відстояти!
Відповісти
Чуєш, не знаєш - не кажи. Палиця не піариться - розсмішив. А та його фонд вже сьогодні в луцьку намети величезні пороставляв і все розказують , як вони і стільки всього роблять для людей. Гузь на кожен наш дзвінок відповідає. Постійні зустрічі, постійна підтримка. Законопроект його на підтримку наших хлопців гірників підтримала верховна рада. Зустрічі з міністрами. Ти краще б мовчав, як не знаєш, не гріши.
Відповісти
А за Бориса Петровича(царство йому небесне) все ж таки цьому "депутату" відповісти прийдеться!
Відповісти
Світла Пам'ять Б.Клімчук.Господарник був. А хто і за що відповідати на тому світі, знає лише Бог. І не Вам, шановний судити, бо всі ми грішні. Навіть тим, що паплюжимо людей, не в очі, а тут таємненько в коментарях, щоб ніхто не знав, хто ж це пише. Нація наша така - вкусити людину, а потім в очі лицемірити. Ви, шановний, насамперед, якщо щось висловлювати, подумайте, перед тим, чи варто.
Відповісти
це коли вже Бики благодійники поздихають з своїми майданчиками. Це яка фірма буде бабло відмивати?
Відповісти
Патрон(Яйценюх) в раші вже прикупив квартирку,мабудь і ти десь недалече....
Відповісти
А ми самі майданчик побудували без фондів і депутатів. А за иакі гроші ми і 500 майданчиків побудуємо.
Відповісти
А ось і конкретні справи:http://www.volynpost.com/news/70498-u-ditej-sela-susval-ziavyvsia-novyj-majdanchyk-foto.20 тис - від фонду і гроші громади!
Відповісти
А ось ще:http://bug.org.ua/news/ivanychi/z-malyunka-v-realnist-fond-ihorya-huzya-prybuzhzhya-zdijsnyv-mriyu-ditej-101573/ Скажіть,будь ласка, скільки коштує такий майданчик(виготовлений з місцевого матеріалу)!!!?
Відповісти
Все ж таки не по 150 тис. на майданчик, а по 20 тис.
Питання! Куди піде решта державних коштів?http://www.volynpost.com/other/66877-6-proektiv-otrymaly-koshty-vid-fondu-igoria-guzia-foto
Відповісти
http://www.volynpost.com/news/70171-zavdiaky-fondu-prybuzhzhia-u-silskyh-ditlahiv-ziavyvsia-igrovyj-majdanchyk-foto
Відповісти
Останні новини
Надреп від Волині обіцяє встановити близько 80 дитячих та спортивних майданчиків
11 червень, 2016, 18:23