За Україну молитиметься більше 1 млн паломників

За Україну молитиметься більше 1 млн паломників
Проща до Марійського духовного центру в селі Зарваниця на Тернопільщині відбудеться 16-17 липня. Цього року очікують близько 1 млн паломників.

Про це повідомив під час засідання оргкомітету голова облдержадміністрації Степан Барна, інформує ЗІК з посиланням на прес-службу ТОДА.

«Щороку тисячі паломників відвідують Марійський духовний центр у Зарваниці. Але найчисельнішою є Всеукраїнська проща. Цього року вона загальнонаціональна. Тому ми повинні докласти всіх зусиль, аби проща відбулася на належному рівні. Насамперед – це порядок та безпека прочан», – зазначив Барна.

Як інформував митрополит Тернопільсько-Зборівський Василій (Семенюк), 15 липня о 8.30 від Архикатедрального собору в Тернополі вирушить колона паломників – близько 2 тис. людей.

У суботу, 16 липня, Блаженніший Святослав зустрінеться з молоддю. Традиційно буде похід зі свічками до чудотворного місця.

Цьогоріч проща приурочена Року Божого Милосердя та молитві за мир в Україні.

Як повідомляють організатори, учасники прощі молитимуться за героїв Небесної сотні, всіх воїнів та невинно вбитих, які віддали своє життя за Україну.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ПРИЄДНУЮСЬ і Вас закликаю!
Відповісти
І кожний в дома чи у дорозі моліться і поводьтеся мудро, культурно і спокійно ...В сім'ях миру і злагоди, і з сусідами також порозуміння і злагоди
Відповісти
Кому что не ясно ?!! Все все понимают но продолжают делать вид что не понимают. А цена этому непониманию - уничтожение государства !!!!
Відповісти
за чесну,мудру і милосердну владу в Україні, шановні !!! ТІ, ХТО 24 РОКИ У ВЛАДІ ВСІХ РІВНІВ ТИМ ТІЛЬКИ І ЗАЙМАЮТЬСЯ, ЩО НІЧОГО НЕ РОБЛЯТЬ, А ЗЛОВЖИВАЮТЬ ВЛАДОЮ І КРАДУТЬ З БЮДЖЕТІВ ДО ЯКИХ ХТО МАЄ ДОСТУП...СКІЛЬКИ ХТО МОЖЕ НА СВОЇХ РІВНЯХ ВКРАСТИ І АФЕРИ КРУТИТИ ТАК І ЗЛОВЖИВАЮТЬ !!! ЗЛОДІЇ І БРЕХУНИ ОДИН ОДНОГО ПОГАНЯЮТЬ І ПОКРИВАЮТЬ 24 РОКИ НЕЗАЛЕЖНОСТІ... КОРУПЦІЯ І БАНДИТИЗМ В УКРАЇНІ ЗАШКАЛЮЮТЬ !!!
Відповісти
Останні новини
За Україну молитиметься більше 1 млн паломників
11 червень, 2016, 04:50