В Криму відкрили пам'ятник російським вйськовим

В Криму відкрили пам'ятник російським вйськовим
Пам’ятник так званим "ввічливим людям", або "зеленим чоловічкам" - російським військовим без розпізнавальних знаків, які захоплювали стратегічні об’єкти від час захоплення Криму, відкрили у Сімферополі.

Про це передає ВВС Україна.

На відкриття пам’ятника прибув представник президента Росії в Криму Олег Белавенцев.

Кремль захопив Крим в 2014 році та вважає своєю територією, натомість світове співтовариство визнає його територією України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ну що степанко, знову будеш локшину вішати, що в Україні нібито громадянська війна, чи визнаєш, що її немає, а Україну захопив путін?
наберись сміливості хоч зараз)
Відповісти
Яким ЮРИДИЧНИМ документом(крім укропропагандистским) цей факт встановлено? Чому Україна?-а.-Не подала позов до міжнародних судів?, б.-Не розірвала дипломатичних взаємин?, с.-Прдовжує купувати товари в "країні агресора"?, d.-Продовжує бізнес діяльність на території Росії( не кажу про Рошен-це всім відомо, а маю на увазі "Континіум"-в Криму понад 50 автозаправок "WOG")?
Відносно внутрішней ситуації-(визначення вікіпедії)-"Гражда́нская война́ — крупномасштабное вооруженное противостояние между организованными группами внутри государства[1][2] или, реже, между нациями, входившими в состав ранее единого объединенного государства[3]. Целью сторон, как правило, является захват власти в стране или в отдельном регионе[1]".
Заперечень по суті не має. Є зомбоване-бла-бла-бла.
Відповісти
Степанко, це путінсько-кремлівське тлумачення громадянської війни, а справжнє звучить так - Громадя́нська війна́ — військова боротьба за владу між громадянами одного суспільства чи країни[1] або, рідше, між двома країнами, створеними на уламках раніше єдиної держави[2
Відповісти
Що до юридичного документу раджу просвітитись і дізнатись, що офіційною датою анексії Криму Росією названо 20 лютого 2014 року.
Верховна Рада ухвалила за основу і в цілому проект закону "Про внесення змін до деяких законів України щодо визначення дати початку тимчасової окупації", який визначає офіційною датою початку анексії півострова Росією 20 лютого 2014 року.
Відповісти
Референдум в Криму був 16 березня, рішення Держдуми Росії 18 березня. А Янукович втік з україни 22 лютого. Звідки взялась дата 20 лютого? Моль, Ви нічого не плутаєте? Але, головне, жодной конкретной відповіді у Вашому пості немає. Посилатися на будь яки документи укрвлади, як мінімум некорректно-вони не варті паперу на якому нудруковані. Де рішення міжнародних судових інстанцій? Все решта-бла-бла-бла зомбованих "патріотів"
Відповісти
це хвайна Юкрайна! Отак то...
Відповісти
Свиня залізла на стіл і нагліє, памятник наглості і хамству, Крим це тереторія татар і з часом вони будуть вибирати свій напрямок інтеграції
Відповісти
Крим - це "тереторія" Росії! Радуйся...
Відповісти
На Донбасі теж скоро відкриють пам*ятник Россійським терористам і Путіну ,а в нас будуть говорить ,що там не війна з Россією іде ,а антитерористична операція .
Відповісти
якщо в Донецьку поставлять памятник хероям-"визволителям"!
Відповісти
Останні новини
В Криму відкрили пам'ятник російським вйськовим
12 червень, 2016, 06:30