Волиняни просять надати їм доступ до камер зовнішнього спостереження

Волиняни просять надати їм доступ до камер зовнішнього спостереження
На сайті електронних петицій Володимира-Волинського зареєстрували петицію, в якій просять надати відкритий, публічний доступ до записів камер відеоспостереження. Про це повідомляє Depo.Львів з посиланням на Волинські новини.

Автор петиції - місцевий активіст Тарас Сватко.

"В процесі реалізації знаходиться програма "Безпечне місто 2016-2017", яка представляє собою розміщення у місті камер відеоспостереження. Питання щодо надання загального доступу для перегляду відео в режимі online обговорювали депутати міської ради. Проте багато з них висловилися негативнощодо надання такого доступу громаді. Нагадую, що згідно Закону України "Про місцеве самоврядування" та Закону України "Про статус депутатів місцевих рад", органи місцевого самоврядування та депутати покликані представляти інтереси своєї громади. Також, встановлення цих відеокамер відбувається за кошти місцевого бюджету, а отже за кошти громади. А тому, власником цих відеокамер також являється громада. Враховуючи вищеописане, прошу Вас надати безкоштовний, відкритий online доступ для перегляду відео з камер відеоспостереження встановлених в рамках програми "Безпене місто 2016-2017", – йдеться в тексті петиції.

Нині розпорядником інформації є Володимир-Волинський відділок поліції. Для того, щоб отримати відеоматеріал необхідно надсилати інформаційний запит та чекати близько 5 днів. У запиті необхідно вказувати який саме проміжок часу необхідно надати.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волиняни просять надати їм доступ до камер зовнішнього спостереження
12 червень, 2016, 20:16