Росіяни вже не так радіють анексованому Криму

Росіяни вже не так радіють анексованому Криму
Російський журналіст і військовий репортер Орхан Джемаль розповів про те, що в Росії вже проходить ейфорія щодо приєднання Криму і населення все більше розуміє, що за анексію українського півострова доведеться дорого заплатити. Адже утримання Криму - справа не дешева, передає інформаційний портал Знай.

На думку Джемаля, загальну ейфорію від "Крим наш" замінила сувора економічна реальність росіян, адже півострів забирає в Росії дуже багато ресурсів.

"Крим став більшим тягарем, ніж здавався спочатку. Плюс ресурси на Крим забираються у Росії, тут теж не всі в захваті від цього, незважаючи на те, що "Крим наш". Настрій "Крим наш" теж потихеньку здувається, дуже повільно, неспішно, але того натхнення, яке було в 2014 році, коли всі кричали "О, Крим повернувся, як чудово!", зараз вже немає", - повідомив Джемаль.

В той же час журналіст переконаний, що вирішення питання Криму може затягнутися на дуже довгий період. "У будь-якому випадку, розв'язання кримської проблеми, чи залишиться Крим в Росії чи ні, якщо і можливо, то не в найближчому майбутньому. Це дуже довга історія і дуже довгий конфлікт, і як далі будуть розвиватися події, абсолютно незрозуміло", - повідомив Джемаль під час інтерв'ю.

На думку журналіста, після Путіна шанси на те, що Крим повернуть Україні, рівноцінні тому, що українська влада погодиться добровільно його віддати.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що економіка Криму "відкотилася" в розвитку на 10 років назад, оскільки дотації з федерального бюджету РФ скорочуються, а кримський бюджет піддається секвестру.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Украiнуi радiють переконливiй перемoзi нашоi cбрноi над Нiмеччиною!!!
Відповісти
На Україн цьому дуже радіють-до нестями. І ціни і тарифи і зарплати і пенсії -все терпимо. Головне щоб рашке було погано.
Відповісти
Кумедний ти. Та пофіг всім на рашку, всі чудово розуміють, що нагинати рашку будуть до тих пір, поки не зламають. Бо якщо їх попустити, то почнуться анексії різних територій спірних і кінець світовому міждержавному праву, як результат - 3 світова, але раша її не виграє, навіть путін розуміє це, тому і обмежився кримом та шматком донбасу.
Він загнав себе і рашу у пастку. Нам то звісно тяжко, але світ нам допомагає і підтримує, в нас є шанси вигребстись з лайна, а в раші тільки один варіант, на який через свої амбіції і тупість вони не підуть - визнати свою не правоту і віддати награбоване.
Тому їх будуть "щимити" десятиліттями, як у свій час це було з срср, результат економічної блокади відомий наперед - крах імперії)
Відповісти
Останні новини
Росіяни вже не так радіють анексованому Криму
12 червень, 2016, 23:20