СБУ у Волинській області попереджає про активізацію російських спецслужб

СБУ у Волинській області попереджає про активізацію російських спецслужб
Волинська облдержадміністрація отримала лист від Служби безпеки України про те, аби посилити заходи безпеки та провести роз’яснювальну роботу серед громадян щодо активізації роботи російських спецслужб.

Про це йшлося під час оперативної наради очільника Волині Володимира Гунчика 13 червня, повідомляє ВІП.

На переконання Служби безпеки України, вже є інформація про протиправний вплив іноземних розвідних органів через активістів радикалізованих груп, через заходи у закладах освіти, медицини тощо. Фізичний та психологічних вплив на громадських активістів, посадовців та державних службовців може значно збільшуватися, тож варто наголосити на необхідності посилення заходів безпеки.

Голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик з цього приводу зазначив: «Це не просто інформація СБУ. Ви бачите, що в усьому світі радикалізуються окремі групи, які згодом переростають в терористичні організації. Я уважно дивився матч росіян з англійцями. Це не п’яні люди, а терористично налаштовані групи».

Тому очільник області наголосив усім присутнім на оперативній нараді керівникам структурних підрозділів, організацій максимально проводити роз’яснювальну роботу серед підлеглих та представників громадськості, аби пояснити людям про небезпеку, яка посилюється з боку країни-агресора.

«Ми – країна, яка відстоює свою незалежність війною, тому маємо піклуватися про безпеку своїх громадян», – запевнив Володимир Гунчик.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Необхідно в першу чергу СБУ перевірити усіх Волинських атавістів з залученням медиків та пересічних громадян.
Відповісти
О! "Ігор Луцький" вже має бути в черзі на перевірку.Чому в черзі? Тому що перший,мабуть,"хе-хе",потім "Степан" і усілякі "Всезнайки","Васьки" тощо
Відповісти
Мозоку не вистачить для "вісчітать". СБУ це тупа, пропита установа, яка симулює, як в цьому випадку, активну діяльність. Готовий поставити пляшку "пепсі" проти пляшки "Хенессі", що сбушники хрен мене ідентифікують за пів року. Як постив-так і буду.
Відповісти
А для чого їм тебе ідентифіковувати? Ти ж не несеш ніякої небезпеки, ти диванний експерт.
Відповісти
ОррригіАнальний пост від "Cтепан-баран". Дивно людина самоідентифікує.
Відповісти
Та нащо тебе шукати? Ти ж троль,шкоди від тебе не більше, ніж від мухобойки, посили твої відомі, аргументи твої кумедні легко розбиваються об правду)
Відповісти
Хто буде проводити розяснювальну роботу і хто буде посилювати заходи безпеки, це чия функція?? Самі собі лист хай направлять дармоїди!
Відповісти
Зто вы хотите, что бы люди против тарифного геноцида не выходили? ХРЕН вам. Тысячи выйдут и мААцква тут не причём....
Відповісти
Останні новини
СБУ у Волинській області попереджає про активізацію російських спецслужб
13 червень, 2016, 10:16