Завдяки ЮніорБанку школярі будуть навчатися, відпочивати та вигравати призи*

Завдяки ЮніорБанку школярі будуть навчатися, відпочивати та вигравати призи*
ЮніорБанк тішить юних банкірів літніми акціями та розіграшами. З початком літнього відпочинку відразу дві акції для юних банкірів стартують в червні, і вони дійсно зроблять літо спекотним!

З 01.06.2016 стартує акція "Плати карткою - отримай гіроборд!". Щоб взяти участь в акції та отримати гіроборд необхідно зареєструватися для участі на сторінці акції та платити карткою ЮНІОРА в період акції не менше 3 покупок в торгово-сервісних мережах (магазинах). Зауважте, що сума кожної покупки повинна бути більше 20 грн.

Що таке гіроборд?

Гіроборд (giroboard) - транспортний засобом нового покоління. Це хороше поєднання особистого транспорту і генератора позитивних емоцій. Гіроборд - дуже компактний і мобільний засіб пересування. Цей апарат зручно брати з собою в поїздки, адже його легко можна вмістити в звичайний рюкзак.

Акція "Плати карткою - отримай гіроборд!" триватиме з 01.06.2016 по 31.08.2016, до визначення переможця. Переможець буде визначений 13.09.2016р.

З 15.06.2016 стартує друга акція - "Спекотне літо з ЮніорБанк" для дітей, що відпочивають у пришкільних та дитячих оздоровчих таборах. Для участі в акції необхідно пройти навчання фінансової грамотності в пришкільному або дитячому оздоровчому таборі в період з 15.06.2016 - 15.08.2016.

Для всіх дітей, що пройшли навчання в літніх таборах, буде проведено розіграш призів. Призовий фонд буде рандомно (випадковим чином) розіграний між учасниками, які пройшли навчання в таборі. Головний приз акції - моноколесо.

Детальніше ознайомитися з умовами проведення акції «Спекотне літо з ЮніорБанк» можна на сайті ЮніорБанку.

Освітня програма ЮніорБанк об'єднує 500 000 школярів України та зарубіжжя. Програма фінансової грамотності «ЮніорБанк» принципово відрізняється від звичних шкільних програм і курсів. Перш за все, це захопливий, цікавий матеріал, квести, презентації, ескурсії. Унікальна пластикова Картка ЮНІОРА, що випускається за згодою та під контролем батьків, дає можливість користуватися «дорослими» можливостями та банківськими послугами. Детальніше на посиланням - http://juniorbank.com.ua/

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Завдяки ЮніорБанку школярі будуть навчатися, відпочивати та вигравати призи*
13 червень, 2016, 10:56