Як у Ковелі борються зі стихійною торгівлею

Як у Ковелі борються зі стихійною торгівлею
З початку року співробітники Ковельського відділу поліції склали близько 40 адміністративних протоколів за торгівлю в невстановлених місцях. З метою недопущення стихійної торгівлі в місті правоохоронці також роз’яснюють підприємцям нормативно-правові вимоги до організації торгівлі в місті.

«Поліцейські проводять роз’яснювальну роботу з особами, котрі торгують у невстановлених місцях. Поліція вкотре нагадує підприємцям чинні вимоги щодо торгівля в місті. До порушників доводиться застосовувати заходи адміністративного впливу», - зазначив керівник Ковельського відділу поліції Іван Тусь.

За його словами, з початку року в Ковелі працівники поліції склали близько 40 адміністративних протоколів за торгівлю у невстановлених місцях.

Про ситуацію зі стихійною торгівлею в місті поліція також доповіла і на засіданні виконавчого комітету Ковельської міської ради.

Правоохоронці, зокрема, поінформували членів виконкому про профілактичні заходи, які вони проводять з цього приводу й поділилися міркуваннями щодо ефективного вирішення питання.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.