Яким буде Чемпіонат України з легкої атлетики у Луцьку

Яким буде Чемпіонат України з легкої атлетики у Луцьку
Змагання провідних легкоатлетів за право поїхати на Олімпійські ігри у Ріо-де-Жанейро, шоу-програма з виступами відомих гуртів та інтерактивна зона з можливістю встановлення особистого рекорду для всіх охочих – такою буде найграндіозніше спортивна подія в історії Луцька.

Отож, у четвер, 16 червня, о 14.00 відбудеться церемонія відкриття чемпіонату України з легкої атлетики. Уже відтоді на «Авангарді» почнуть працювати діджеї, які формуватимуть відповідний настрій уболівальників. Доповнять атмосферу й гурти Garage Drum Show, гурти «Пластилін», «ФлайzZzа», «Чорні черешні», чекатиме на глядача сюрприз від співачки Галини Конах. Усі вони розважатимуть уболівальників упродовж чотирьох днів чемпіонату.

РОЗКЛАД ЗМАГАНЬ ДОСТУПНИЙ ЗА ЦИМ ПОСИЛАННЯМ

Перебіг змагань відображатиметься на двох великих екранах, які встановлять на «Авангарді». У секторах Авангарду облаштують п’ять інформаційних табло, які показуватимуть хто виконує спробу, її результат.

Окрім трансляції на стадіоніф, у прямому ефірі змагання зможуть побачити глядачі відразу двох телеканалів – Xsport та «Спорт-1», YouTube-каналів ФЛАУ та ФЛАВО. Чемпіонат коментуватимуть п’ять професійних журналістів, відтак глядачі на «Авангарді» отримають повну інформацію про змагання та спортсменів.

На території стадіону облаштують і спеціальний майданчик, на якому відбуватимуться «Веселі старти з казковими героями». І діти, і дорослі стрибатимуть, бігатимуть, метатимуть, щоправда, у дещо видозміненій програмі, ніж у справжній легкій атлетиці. Учасники таких міні-змагань також отримуватимуть дипломи чемпіонату й призи. Казкові герої проводитимуть з дітьми відкритий урок легкої атлетики.

Оскільки одночасно зі змаганнями відбуватимуться матчі чемпіонату Європи з футболу у Франції, у зоні гостинності, де діятиме зона харчування, на великих моніторах можна буде переглянути матчі.

Щодня серед глядачів відбуватимуться розіграші. Головний приз, до слова, буде розіграно 16 червня – це путівка на двох до Буковеля. Крім того, серед присутніх на стадіоні розіграють велосипед від «Спортелітбуду», миючий пилосос від «Софт Лайну», сертифікати на покупки від «Ліги спорт», продовольчі кошики від ТМ «Дмитрук» та багато інших цікавих призів.

ЯК ВИГРАТИ ПРИЗИ НА «АВАНГАРДІ» ПІД ЧАС ЧЕМПІОНАТУ З ЛЕГКОЇ АТЛЕТИКИ?

1. Прийди на стадіон «Авангард» 16-19 червня.

2. На вході у стюардів чи волонтерів отримай безплатно контрольний браслет, кожен з яких має унікальний порядковий номер.

3. Стеж за подіями на стадіоні, вболівай за наших легкоатлетів та бери участь у щоденних розіграшах призів від партнерів змагань.

4. Вибір переможців відбуватиметься за допомогою інтернет-ресурсу випадкових чисел www.random.org.

5. Номер, згенерований на екранах стадіону, має відповідати номеру на контрольному браслеті переможця. Щодня дійсними будуть нові браслети.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Придумали коли проводити змагання, коли Чемпіонат Європи з футболу триває, а ще відкриття, коли збірна України грає... Чим думали? Ну так - Палиці футбол до одного... Стрибайте там на пустому стадіоні, попсуйте ще газон для "Волині", чого вже - гробити так все відразу :) Носяться з тим стадіоном як з писаною торбою!
Відповісти
ПОКАЗУХА І БІЛЬШЕ НІЧОГО!!!
Відповісти
дурнуваті і злі коментарі. нідочого. Я більше люблю легку атлетику!!!! Чим погано для міста хороший новітній стадіон!? Наживо подивитись змагання !?
Відповісти
футбол і так більше рекламуюсть і спонсують в україні, а толку НІЯКОГО!
а українські легкоатлети займають місця на світових п.єдисталах , олімпійських іграх і т.д і добре що у луцьку цей спорт розвивається
стадіон не тільки для футболістів будували
а реставрацію зробили якраз і для атлетів
радуйтесь місцеві що завдяки змагань , стільки людей побачило ваше місто з хорошої сторони
Відповісти
Останні новини
Яким буде Чемпіонат України з легкої атлетики у Луцьку
13 червень, 2016, 20:21