Рівненські атомники завоювали кубок на міжнародному спортивному фестивалі трудящих. ФОТО

Рівненські атомники завоювали кубок на міжнародному спортивному фестивалі трудящих. ФОТО
Рівненські атомники взяли участь у Міжнародному спортивному фестивалі трудящих у м. Варна (Болгарія). Заслужені перші місця енергетики виборювали серед спортсменів 16 країн світу.

13-ті міжнародні змагання стали новим тріумфальним звершенням, досягнутим спортсменами Рівненської АЕС. За підтримки НАЕК «Енергоатом» у змаганнях взяли участь 24 спортсмени-атомники АЕС України. Фестиваль організовувався у шістьох видах спорту: плавання, пляжний волейбол, пляжна боротьба, перетягування канату, шахи та вуличний баскетбол.

З суперниками різних держав світу змагалися шість кращих спортсменів – працівників РАЕС. Олександр Савчук та Євгеній Зайчик посіли перші місця в естафетному плаванні та треті - в командному. Першу сходинку у естафетному плаванні зайняв також Руслан Федінчик, який, зокрема, виборов 2 місце в командному запливі.

У пляжному волейболі змагалися працівники РАЕС Мирослава Войтюк, яка здобула для своєї команди бронзу, а також Ігор Ципан та Іван Романчик, які відповідно посіли 5 та 6 позиції. У загальнокомандному заліку команда НАЕК «Енергоатом» зайняла третю переможну сходинку.

Усі спортсмени привезли додому медалі та кубок фестивалю, які відтепер можна буде побачити у спорткомплексі «Ізотоп». Генеральний директор РАЕС Павло Павлишин особисто привітав спортивних атомників з довершеною перемогою у міжнародних змаганнях. Старший тренер-викладач КДЮСШ РАЕС Олександр Савчук запевняє, що нові звершення не за горами та що українських спортсменів чекає ще безліч важливих змагань та турнірів.

«Ми задоволені результатами - показали досить хороший рівень. На черзі 4-й Міжнародний турнір з плавання на відкритій воді «Біле озеро», тож спробуємо перевершити власні можливості, щоб довести своє лідерство на водних перегонах», - відзначив Олександр Савчук.

Постійна участь працівників РАЕС у змаганнях міжнародного рівня ще раз доводить, що рівненські атомники - за здорове майбутнє, за здорову націю.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Рівненські атомники завоювали кубок на міжнародному спортивному фестивалі трудящих. ФОТО
14 червень, 2016, 19:24