Волиняни перемогли у всеукраїнському сімейному спортивному фестивалі. ФОТО

Волиняни перемогли у всеукраїнському сімейному спортивному фестивалі. ФОТО
В період з 07 до 10 червня 2016 року у смт. Лазурне що в Херсонській області проходив фінал Всеукраїнського фестивалю «Мама, тато, я  - спортивна сім’я» серед обласних центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», який організували Всеукраїнський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та Міністерство молоді та спорту України.





Цього року участь у фестивалі прийняло 20 команд з усіх областей України, які змагались за звання найспортивнішої родини України.

Програма фестивалю включала 4 естафети: «Бадмінтон»,«Кидки», «Скакалка» та «Обручі».

Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» на фестивалі представляла команда-переможниця обласних змагань «Мама, тато, я  - спортивна сім’я» сім’я Івана, Людмили та Захара Возняків, із Луцького НВК №22.

Цьогоріч саме вони і стали переможцями Всеукраїнського фестивалю. Друге місце посіла команда з Харківського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», а третє місце у сім’ї з Донецького обласного центру.

Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та відділ з питань фізичної культури та спорту Волинської облдержадміністрації щиро вітають родину Возняків з перемогою та бажають міцного здоров’я й подальших успіхів.

Відповідно до Положення про проведення Всеукраїнського фестивалю «Мама, тато, я  - спортивна сім’я» фестиваль приймає команда- переможниця, тому наступного року ми будемо раді вітати учасників фестивалю на Волині вже вчетверте.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волиняни перемогли у всеукраїнському сімейному спортивному фестивалі. ФОТО
14 червень, 2016, 21:21