Прокуратура вимагатиме суворішого покарання винуватцю ДТП

Прокуратура вимагатиме суворішого покарання винуватцю ДТП
Луцька місцева прокуратура домагатиметься суворішого покарання для чоловіка, який увечері 22 грудня 2011 року на автодорозі "Устилуг-Луцьк-Рівне" у селі Охотин скоїв наїзд на неповнолітню дівчину.

Керуючи технічно справним авто, 27-річний на той час водій не вжив заходів, аби уникнути зіткнення з пішоходом, - повідомляє прокуратура області.

Унаслідок ДТП 16-річна потерпіла, яка вечірньою маршруткою повернулася з навчання та переходила дорогу, прямуючи додому, отримала тяжкі тілесні ушкодження.

У ході досудового розслідування та в суді чоловік своєї провини у тому, що сталося, не визнав.

Луцький міськрайонний суд, визнавши його винним у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що заподіяло потерпілій тяжкі тілесні ушкодження (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України), призначив йому покарання у виді 4 років позбавлення волі із позбавленням права керування транспортними засобами строком на 3 роки.

Прокуратура оскаржуватиме цей вирок у зв’язку із невідповідністю призначеного покарання тяжкості кримінального правопорушення та особі обвинуваченого.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.