Кандидати у народні депутати агітують і в школах, і в маршрутках, і навіть на хлібзаводі. ФОТО

Кандидати у народні депутати агітують і в школах, і в маршрутках, і навіть на хлібзаводі. ФОТО
Кандидати у народні депутати на Волині використовують нечесні методи агітації: роздають канцелярію школярам із партійною символікою, клеять листівки в маршрутних таксі та навіть друкують своє ім’я на упаковках хліба.

Про це повідомили у прес-службі громадянської мережі ОПОРА.

У понеділок, 3 вересня, у маршрутівках обласного центру Волині були зафіксовані агітки від кандидата-самовисуванця по виборчому округу № 22, депутата Луцької міської ради Андрія Козюри. У кількох маршрутках над виходом із транспорту були приклеєні невеличкі плакати, на яких зображено фото та ім’я, а також його виборчий лозунг. Це порушення ч. 8 ст.74 Закону України «Про вибори народних депутатів України». Штаб кандидата, зрозумівши свою помилку, відразу поздирав усі плакати в громадському транспорті.

Не обійшлося без агітації й у загальноосвітніх навчальних закладах. Так, у понеділок, 3 вересня, у селі Смідин Старовижівського району (виборчий округ № 21) під час відкриття реконструйованої школи представники Партії регіонів взялися за агітацію. Біля школи партійці розмістили свій агітаційний намет, звідки роздавали маленьким школярам ручки, зошити, бейсболки та прапорці із символікою Партії регіонів. На заході, зокрема, був присутній і перший заступник голови Волинської ОДА Олександр Башкаленко, що водночас є кандидатом по виборчому списку Партії регіонів (№ 121 в списку).

Найоригінальнішою агітацією відзначився кандидат по виборчому округу № 21, голова Ковельської РДА, «регіонал» Іван Смітюх. Його ім’я та передвиборчий слоган надруковані на упаковках хлібо-булочних виробів ВАТ «Ковельський хлібокомбінат». Фактично покупці хліба платять не тільки за хліб, а й за агітацію кандидата. Варто зазначити, що до своєї чиновницької посади Смітюх більше десяти років, з 1999 по 2010 роки, був директором вказаного підприємства.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: вибори-2012
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
останнім часом складається враження, що луцьк продали одному з кандидатів. Засилля його реклами з його обличчям вже викликає відразу.
Що буде далі? Луцьк перейменують на його честь?
Найцікавіше, що всі навколо бачать цей фарс, сміються і хочуть на цьому заробити. Люди бігають підїздами та агітують в прихильники під ЗАПИС! І за це їм обіцяють гроші.
Що робиться з країною?
Інститут представництва народу шляхом обрання НАРОДНИХ ДЕПУТАТІВ знищено.
Жодного депутату від народу там просто немає. В кого є шалені гроші, той і лізе туди, бо вважає, що достатньо просто купити ці голоси і саме народ винен, бо продає свій голос, свою долю, майбутньє своїх дітей!
Люди, які купуються на всі ці подачки винні у тому, що на шиї України мотузка затягується все сильніше.
І головне, достойних кандидатур просто нема, бо чесна людине не має величезних статків на те, щоб провести достойну кампанію.
Приклад Луцька найяскравіший. Дійсно, як бути іншим кандидатам, коли один викупив всі площини? Де рівність, змагальність, чесність?
І це всього навсього борди!
Не складно уявити, як потім будуть топтатись по людях.
П.С. Мову вже розтоптали.
Відповісти
і шо їм за це буде?
Відповісти
Колись напевно кожен бачів американський мультик про супергероя, який спільно з мером міста рятуе громаду від зажерливого капіталіста,який контролюе через свою корпорацію все місто...завжди здавалося що то якійсь бред, але сьогодні я бачу що деякі кандидати добре мультік засвоіли,а мер наш напевно не дивився,бо водить за руку капіталіста по різним заходам, а не дбае про громаду
Відповісти
Ну так у цього "кандидата" передвиборчий фонд вдумайтесь - біля 250 мільйонів ДОЛАРЫВ!!! От Луцьк і куплений разом і з мером!
Ганьба!!!
Відповісти
Дорогий Степан Івахів. Вже майже півроку спостерігаємо за бурхливою діяльністю Вас особисто і фонду Вашого імені (тепер він "Патріот Волині") по наданню благодійної допомоги в нашому 21 окрузі. Раніше ми Вас не знали, а тепер бачимо таку негадану доброчинність. Особливо пощастило освіті. Та й лісівникам, кажуть, Ви нову форму шиєте…Ми за них радіємо.

Тільки бентежить одне - коли, нарешті, дійде черга такої милості до закладів охорони здоров'я? Пацієнтам також не завадять перекриті дахи, євроремонти, новенькі склопакетні вікна в палатах (певно, в тисячу вікон вкладетеся), функціональні ліжка, ортопедичні матраци, холодильники, мікрохвильовки і телевізійні панелі. Та й медперсонал не відмовився б від використання ноутбуків, медіапроекторів і, пробачте за нескромність, кількох нових машин-всюдиходів "швидкої допомоги" в кожен район виборчого округу. І, геть вже пробачте за нескромність, по тон сто бензину для тих же «швидких». Це ж не для медиків персонально, а для покращення здоров'я населення - Ваших виборців!

Недоброзичливці кажуть, що для "Патріота Волині" і Вас особисто простягнути місцевій медицині щедру руку не ефективно, не патріотично? Переконані, що це не так. Наперед вдячні за розуміння.
Відповісти
Підкуплюють всіх, кого можна, скрізь гроші, гроші, гроші. В кожному окрузі є кандидат ( регіонал ) який має великі статки, і щоб зберегти свої статки хочуть отримати недоторканість.все просто. Навіть, коли нормальний чоловік іде у ВР, але має свій бізнес, це не дуже добре. Наші регіонали натиснули, прилякали, шо може він втратити все, і той продається, стає тушкою. Тому потрібно обирати тих, кому нема чого втрачати.
І ще, мені подобається, як каже один хороший політик ( також кандидат). Беріть все, що вам дають перед виборами ці лжехороші кандидати, бо все це вони вкрали у вас. Беріть скілкьи можете, але голосуйте по совісті))
Відповісти
Ну, для об'єктивності слід сказати, що серед кандидатів в округах не лише регіонали мають великі статки, але й "нормальні"))) також. До таких, яким нема що втрачати слід теж ставитися з обережністю: якщо людина не змогла навіть себе забезпечити засобами до існування, як вона це зробить для інших?
Відповісти
Шановна Газета а Ви Випадково не Під Іваховим, чому Ви не описуєте, як він купує виборців ??? Ця Псевдо обєктивність вже задовбала. Ще цікавий момент, чому на Вас не подали до суду за наклеп, оскільки як Ви зазначили : "Фактично покупці хліба платять не тільки за хліб, а й за агітацію кандидата.", доводжу до Вашого відома хліб подорожчав у ВАС в Луцьку у нас в Ковелі та районі ціна незмінна, і ціна агітації аж не як невідображена в ціні, тому що агітація виготовлена за рахунок Кандидата, а таким шляхом ще раз людям повідомляється, що цей якісний і смачний хліб випускається в НАС саме завдяки Смітюху Івану Євдокимовичу, хай йому Бог допомагає завжди і повсякчас.
Відповісти
ге ге, тут как тут http://i49.tinypic.com/34t3jb5.jpg
Відповісти
Останні новини
Кандидати у народні депутати агітують і в школах, і в маршрутках, і навіть на хлібзаводі. ФОТО
05 вересень, 2012, 09:00