Рішення конкурсного комітету Луцькради щодо перевезень – повністю законне

Рішення конкурсного комітету Луцькради щодо перевезень – повністю законне
Сьогодні, 14 червня, відбулась прес-конференція за участю голови Волинської обласної асоціації автомобільних перевізників Ігоря Семеніхіна, директора ТзОВ «Санрайз» Юрія Девіцького та керівника юридичної компанії «Преміум Сервіс» Олега Щербюка, де було продемонстровано оригінали документів, які спростовують твердження підприємця І.Голубовича про фальсифікацію тендеру.

Представники ТзОВ «Санрайз» переконані, що всі звинувачення у їхній бік – безпідставні. Як доказ демонструють лист компанії "Візор" про наявність GPRS-обладнання та нотаріально засвідчені договори на оренду автобусів. Проти них під час конкурсного комітету, як видно у протоколі засідання, виступав лише один чиновник - начальник управління транспорту Анатолій Миронюк, який, на їхню думку, діяв упереджено з особистих мотивів, стосовно чого вони вже звернулись до правоохоронних органів.

«Нас звинувачували в тому, що деякі з наших автобусів використовуються Луцьким підприємством електротранспорту. Однак в нас є неспростовні докази того, що це брехня. Всі ці договори розірвані з ЛПЕ ще у 2013 році, а один з автобусів взагалі проданий», - пояснив Юрій Девіцький.

Крім того, він розповів, що конкурсна комісія повинна була керуватись нормами постанови Кабміну, яка передбачає визначення переможця за кількістю балів.

«Всіх претендентів на перемогу в конкурсі оцінювали за кількістю балів. Наприклад, кількість працівників, які щоденно здійснюють нагляд за технічним станом транспортних засобів та меднагляд працівників підприємства; наявність сертифіката відповідності послуг; середньозважена величина строку експлуатації автобусів, а також наявність бази обслуговування автобусного парку. За результатами оцінювання, ТзОВ «Санрайз» набрало 23.82 бала, тоді як ФОП Голубович всього 0.23 бала», - запевнив директор підприємства, продемонструвавши витяг з постанови КМУ.

Також представники компанії «Санрайз» наголосили на тому, що конкурс дивним чином за ініціативою того ж начальника управління транспорту Анатолія Миронюка було проведено набагато раніше.

Зокрема, договір про перевезення по маршруту №10 повинен діяти ще три місяці, а по маршруту №8 – ще вісім місяців. І це було зроблено задля того, аби у І.Голубовича, за задумом Миронюка, не було конкуренції.

Крім того, після перемоги на конкурсі на підприємстві почалися дивні перевірки та тиск з боку працівників СБУ.

Завтра відбудеться засідання виконкому, який має затвердити результати конкурсу. Та, на думку голови Волинської обласної асоціації перевізників Ігоря Семеніхіна, підприємці вводять в оману громадськість та ЗМІ з метою зірвати законне рішення виконкому, яке повинно, відповідно до чинного законодавства, ґрунтуватись на основі рішення конкурсної комісії, де, до речі, 12 членів конкурсного комітету проголосували за переможця ТзОВ «Санрайз» і лише 1 особа була проти цього.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То что суд решил в пользу крупной компании а не мелкого предпринимателя - это не новость, а обыденное событие.
Відповісти
Останні новини
Рішення конкурсного комітету Луцькради щодо перевезень – повністю законне
14 червень, 2016, 18:44