Майкон осяде до зими у «Зорі»

Майкон осяде до зими  у «Зорі»
Колишній гравець «Волині» Майкон приєднається до «Шахтаря» взимку: до цього футболіст гратиме у луганській «Зорі».

Про це повідомила прес-служба ФК «Шахтар».

На адресу ФК «Шахтар» надійшов ряд запитів від ЗМІ з приводу долі Майкона. Про перехід цього футболіста з луцької «Волині» до донецького клубу ширилася найсуперечливіша інформація. Щоб прояснити це питання, прес-служба звернулася до генерального директора ФК «Шахтар» Сергія Палкіна.

«3 вересня Майкон прибув до Донецька, ми докладно поспілкувались та прийняли рішення, яке задовольнило і футболіста, і клуб. Справа в тому, що раніше я спілкувався з Мірче Луческу, і той висловив жаль, що Майкон не мав можливості пройти з «Шахтарем» повноцінні збори. А це означає, що зараз йому буде вкрай складно претендувати на місце в основному складі», - повідомив він.

Водночас, щойно громадськості стало відомо про обставини переходу Майкона в «Шахтар», до клубу звернувся президент луганської «Зорі» Євген Геллер. Він сказав, що його клуб зацікавлений у послугах такого виконавця, як Майкон.

Тепер, з огляду на сформовану ситуацію, протягом півроку, до зими, Майкон буде виступати в луганській команді. Потім повернеться до «Шахтаря», пройде збори і стане повноправним членом донецької команди.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Щось мені здається, що пора забути про майкона як про футболіста.
Відповісти