Волинські прикордонники викрили склад з тютюновою контрабандою. ФОТО. ВІДЕО

Волинські прикордонники викрили склад з тютюновою контрабандою. ФОТО. ВІДЕО
Співробітники Державної прикордонної служби України продовжують реалізовувати заходи щодо протидії незаконному переміщенню тютюнових виробів через державний кордон. Заходи проводяться спільно із взаємодіючими правоохоронними органами.

Так, учора співробітники оперативно-розшукового підрозділу прикордонного відомства виявили у населеному пункті Терехи Любомльського району Волинської області місце накопичення контрабанди тютюнових виробів, які готувалися для подальшого переміщення через кордон. В рамках оперативних заходів правоохоронці відстежили маршрут транспортного засобу, який використовувався зловмисниками з метою протиправної діяльності.

Коли він прибув до так званої бази, співробітники Держприкордонслужби взяли під охорону можливе місце протиправної діяльності та заблокували можливі шляхи втечі правопорушників.

Далі на підставі ухвали суду, в рамках кримінальної справи спільно із співробітниками СБУ було проведено огляд вищевказаного приміщення. Як результат, у гаражі та інших приміщеннях помешкання виявлено запаковані у поліетиленові пакунки 5790 пачок сигарет.

Варто зазначити, що окрім сигарет також вилучено автівку, як засіб переміщення контрабанди. Крім того встановлено, що автомобіль не зареєстрований в Україні та переміщувався з підробленими номерними знаками. Наразі продовжуються слідчі дії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це акциз
Відповісти
Останні новини
Волинські прикордонники викрили склад з тютюновою контрабандою. ФОТО. ВІДЕО
15 червень, 2016, 10:25