У Ковелі літак контрабандистів «приземлили». ФОТО

У Ковелі літак контрабандистів «приземлили». ФОТО
Напередодні ввечері до Ковеля у супроводі патрульного автомобіля Національної поліції прикотив колісний трактор, транспортуючи літак контрабандистів Ан-2, демонтовані крила якого везла слідом помаранчева вантажівка.

Як напередодні повідомляло наше видання, цей «кукурудзник» (без жодних номерів на борту!) було знайдено у лісі поблизу села Кашівка Ковельського району, - про це повідомляє Kowel.com.ua.

Під час огляду кабіни літака співробітники СБУ виявили карти та документи з інформацією щодо коридорів прольоту через державний кордон, точок злету-посадки та вивантаження товарів. За оперативною інформацією, контрабандисти переправляли до Європи бурштин, цигарки та зброю.

У Ковелі ця незвична кавалькада слідувала до будівлі міжрайонного відділення Служби безпеки України вулицями: Варшавська, Шевченка, Грушевського, Степана Бандери, Незалежності, Театральна, викликаючи до себе чималий інтерес городян, які її фотографували, навіть незважаючи на невеликий дощ.

Тракторист заїхав на територію СБУ, але не розрахував маневру, тому місцевим молодцям довелося «кукурудзника» трохи підштовхнути вправо, щоб той не зачепив бетонний паркан і безпечно проїхав через відчинену браму.









Отож, співробітники спецслужби поповнили свій тимчасовий авіаційний парк у Ковелі ще одним повітряним судном. Нагадаємо, що в лютому 2016 року до міжрайвідділу СБУ було доставлено також розібраний Ан-2, який виявили в полі, неподалік села Софіянівка Маневицького району. Одним словом, літаки все «приганяють», а їх власників правоохоронці усе шукають.





До речі, на одному відомому сайті оголошень продається «кукурудзник» за 62 тисячі гривень – в хорошому стані, щоправда, без двигуна. Як стверджує продавець із Полтавської області, об’єкт продажу в 2015 році ще літав.








Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ніколи не повірю ,що ці оборудки не кришували наші правоохоронні органи .Мусора мають нюх на гроші ,які можна згребти .
Відповісти
ото то вже й молодці...скільки літаків розбились, скільки знайшли, а скільки ще літає...а власників так й і не має...але ж то й не дивно, адже в нас через хату мають літаки...
Відповісти