Як звітував директор школи № 17. ФОТО

Як звітував директор школи № 17. ФОТО
Сьогодні актова зала загальноосвітньої школи № 17 була переповнена батьками, педагогами, представниками громадськості, які прийшли послухати, що ж тут змінилося упродовж 2015-2016 років.

Директор навчального закладу вирішив відмовитися від звичних формальностей та змінив форму зборів. Усі спілкувалися у формі діалогу.

Дирекція розповіла про успіхи учнів, звітувала про зроблену роботу та ділилася майбутніми планами.

"Такі заходи допомагають управлінню освіти зрозуміти, яка насправді ситуація панує у закладі, адже документи не завжди можуть показати, як воно є насправді. Зі звіту навчального закладу стало зрозуміло, що колектив злагоджений, тут панує довіра. Це сприяє успішному розвитку дітей", - розповіла Тетяна Силка, заступник начальника управління освіти.

Нагадаємо, вчора у цій школі відбувався День депутата.

Директор Олег Мах розповів, що, на його думку, педагогічний колектив зумів втілити майже 90 відсотків задуманого, проте зауважив, що ще є над чим працювати. Головною проблемою він вважає недостатнє фінансування. Проте у скрутні моменти допомагають батьки та меценати. Саме таким меценатом є депутат Луцької міської ради Петро Нестерук, який оплатив харчування малозабезпечених дітей, допоміг встановити вікна та подарував проектор, принтер та копіювальний апарат.

"Школа має бажання та амбіції розвиватися, тому ми будемо допомагати їй у цьому. Не можна забувати про дітей. Гарна освіта - важлива складова сильної українського народу", - зазначив Петро Нестерук.

Дирекція закладу переконує, що вона бачить світле майбутнє школи і готова робити усе, щоб втілити в життя найкращі задуми.







































































Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Крутий директор !
Відповісти
Ого, не знала Петя, що ти так активно допомагаєш, похвально !
Відповісти
він взагалі хороша людина...
Відповісти
Та який він крутий. Давно пора міняти совдеповців.Молодь повинна вливати щось нове. Його там бояться,як вогню.Там пристосуванці,які гнуть спину перед ним,гнуться ,як хамелеони.Ніхто не пікне, пікнув на вихід.Він привик,що їм все можна,бо спина Махів була вовсюди в партиє рульовій і при голубих і синіх.Скільки людей ,які не видержали і пішли геть,бо не хотіли служити псами При такій маленькій директорській зарплаті, а живе кучеряво.
Відповісти
Останні новини
Як звітував директор школи № 17. ФОТО
15 червень, 2016, 18:53