ПриватБанк підіграв геймерам*

ПриватБанк підіграв геймерам*
Українські прихильники мережевих і комп’ютерних ігор зможуть зекономити на комісіях, поповнюючи свої акаунти готівкою в терміналах самообслуговування ПриватБанку.

Як повідомили в банку, послуга миттєвого поповнення ігрових гаманців готівкою та за допомогою банківської картки працює в усіх 12 000 терміналах самообслуговування банку, - повідомляє прес-служба ПриватБанку.

«Ігровий центр ПриватБанку, серед надихачів і розробників якого найбільш затяті геймери, – це простий і зручний спосіб поповнення акаунтів найпопулярніших ігор через Приват24 та банківські кіоски, – відзначає керівник департаменту E-commerce ПриватБанку Ольга Худик. – Це найбільш економний в Україні спосіб поповнення ігрових рахунків. Тільки гра, нічого зайвого».

В ігровому центрі ПриватБанку можна поповнити рахунки будь-якої з популярних ігор від Wargaming.net, Steam та інших платформ. Послуга доступна в терміналах самообслуговування, веб-версії онлайн-банку та мобільному платіжному додатку Privat24. Після проведення оплати особистий рахунок користувача поповнюється миттєво. Платіжний сервіс для геймерів працює цілодобово, при цьому банк не стягує комісію за поповнення рахунків.

За даними ПриватБанку, у травні абсолютним хітом серед користувачів ігрового центру став довгоочікуваний реліз культової гри Doom4. Тільки за перший день прем’єри кількість платежів користувачів ігрового центру Steam у Приват24 перевищила середньодобовий показник у 8 разів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
прикольно
Відповісти