Луцький підприємець розповіла про махінації Облспоживспілки

Луцький підприємець розповіла про махінації Облспоживспілки
Підприємець Завокзального ринку Людмила Капітула звинувачує заступника голови правління Волинської облспоживспілки Володимира Горгута в тому, що він просто вижив її з ринку після пожежі у 2014 році.

Про це жінка розповіла 15 червня під час засідання тимчасової комісії міськради з питань врегулювання роботи ринків.

Нагадаємо, що у грудні 2014 року в м’ясному павільйоні «критого ринку» сталась пожежа, внаслідок якої жінка втратила своє обладнання та товар.

Згодом жінку таки визнали потерпілою, проте жодних відшкодувань вона не отримала й досі. Ба більше – її просто «вижили» з ринку.

«Коли я приходила до Горгута і просила, щоб він мені відшкодував завдані збитки, то він відповів, що нічого компенсовувати мені не буде. А потім просто заявив, що я їм не вигідна. Я закрила на це очі та придбала нове обладнання. Але потім одного дня я прийшла на своє робочу місце і помітила, що немає моїх робочих столів та товару. Їх просто забрали, а мені сказали, що в мене немає договору, а тому я стояти тут не буду», - розповіла депутатам Людмила Капітула.

Жінка пояснила, що неодноразово шукала компроміси та пропонувала Володимиру Горгуту різні шляхи вирішення цієї проблеми, однак зрештою її «кинули».

«Мені запропонували підписати договір оренди. Я просила, аби мені виділили вдвічі меншу площу, тобто якщо раніше я орендувала 10 м.кв., то я хотіла лише 5 і терміном на 1 рік. Але коли я прийшла договір підписувати, то я побачила, що мені виставили площу 10 м.кв. за вдвічі більшою ціною і лише на 2 місяці. Ви мені скажіть – хтоь може щось з ним зробити?».

Зрештою, жінка поїхала до столиці та добилась того, аби проти Горгута відкрили кримінальну справу через перешкоджання веденню підприємницької діяльності. За словам жінки, у Луцький міськвідділ поліції вона ходить щотижня, проте й досі не отримала відповіді.

Відтак, жінка просить депутатів втрутитися та розібратися із ситуацією на ринку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Горгут всесильний і безсмертний.Він так вважає.Нема на нього (підпільного мільйонера управи) Хороше комусь платить. Адже не зрозуміло,кому потрібна ця паразетична фірма.
Відповісти
Платить Кулачеку, який буде балотуватися до верховної ради у Волинській обл.
Відповісти
Я пропоную закинути йоиу коктель молотова
Відповісти
Барыга Горгут в нормальной стране сидел бы уже давно
Відповісти
ринку та старша по облєлєчуванні старушок з бутилками молока водить працівників податкової та служби захисту споживачів по ринку..за руку буквально..це коли ще мораторій..вони пояснюють свої дії некіми пробами..тобто перевіряє інжинєр (!) та птушніца а державні співробітники просто прогулюються..семінари на рампі біля мясного-це так зараз ті податкові білочкі називають шугання...що горгуту з того..ну як любить його камсамольський дружбан Романюк казати-ринок це зборище контрабандистів та пройдисвітів..вони міськраді не заплатять ні копейкі..а горгут платить.правда те що з уже поки 70 грн.за кв. 6 грн то такє..кінули гроші в податкове керівництво луцька..вот і трєбують отдачі..зами при Януковичу стали арлами при насірові...для частини холуйскої підприємців(совдеплохосапієнс) така вєрсія-їх заставив паліца..побачите цього року ще й 90 за кв... на білочок..пожежники молодці!цього разу грушовінчук послав..прокуратура та податкова-беруть.по новому!
Відповісти
є для таких випадків фрази-ракіровочку зробим..то така многоходовочка...совпадєніє?не думаю..болото совка зовьот!
Відповісти
цікавиться мєсним пристаркуватим курченком та його світой.наберіть в гугл.-Кому належать ринки Луцька
Відповісти
Люстрація минула Горгута? Він думає що всесильний?! Ні! Скоро й до нього доберуться. На все воля Божа.
Відповісти
Усіх хто заважав йому працювати і боровся - звільняв.
Відповісти
Останні новини
Луцький підприємець розповіла про махінації Облспоживспілки
15 червень, 2016, 18:36