Профспілка працівників лісового господарства Волині – одна із найдієвіших. ФОТО

Профспілка працівників лісового господарства Волині – одна із найдієвіших. ФОТО
25 квітня 1996 р. було створено профспілку працівників лісового господарства України. Серед її найактивніших колективних членів – Волинська обласна організація.

Учора, 15 червня, у Навчально-методичному центрі профспілок області відбулася її звітно-виборна конференція. Участь у засіданні взяло 75 делегатів від усіх первинних організацій та 22 директори державних лісогосподарських підприємств Волинського ОУЛМГ, - повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ.

Її багаторічний голова Павло Матіюк прозвітував про діяльність обласної організації профспілки працівників лісового господарства за п’ять останніх років. Зокрема, проаналізував хід реформ у галузі, зупинився на макроекономічних показниках, виконанні колективних договорів, питаннях охорони праці та безпечних умовах на виробництві, оздоровленні працівників галузі, організації відпочинку та дозвілля. Присутні заслухали також звіт ревізійної комісії.

У роботі звітно-виборної конференції взяли участь і виступили голова ЦК профспілки лісового господарства України Степан Кривов’язий, голова Федерації профспілок області Іванна Дубинка-Філозоф, начальник Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Кватирко.

– Працівники лісової галузі завжди займали державницьку позицію, дбали про безпеку країни, її економічний ріст, наповнення бюджетів усіх рівнів, – наголосив Олександр Кватирко. – Разом із тим завдяки профспілкам лісова галузь опікувалася і питаннями повсякденного життя своїх працівників, дбала про їх безпечні і комфортні умови праці, оздоровлення, відпочинок та дозвілля, а за необхідності – і лікування. Наступними роками пріоритетним для галузі залишатиметься турбота про життя і здоров’я людей праці, безпеку на виробництві, гідну зарплату та добробут усіх працівників галузі.

Крім того, зазначив Олександр Михайлович, працювати є над чим. І перше та найголовніше – у цей непростий для галузі час усі повинні активно включися у процес реформування. А також зрозуміти, що від усіх разом і кожного особисто залежить, чи стане лісова галузь справді самоокупною.

В обговоренні взяли участь заслужені лісівники України Віктор Симонович та Григорій Сименюк, профспілкові активісти Олена Некришевич, Ольга Пащенко та інші.

З нагоди 20-річчя утворення профспілки працівників лісового господарства України Степан Кривов’язий нагородив групу профспілкових діячів подяками ЦК профспілки.

У підсумку делегати проголосували за керівний склад та президію, ревізійну комісію та делегатів на V з’їзд профспілки працівників лісового господарства. Головою вкотре обрали Павла Матіюка. Його кандидатуру підтримали одноголосно, відзначивши, що за керівництва Павла Миколайовича профспілка справді вийшла на вищий рівень роботи.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ахахахаха!!!! одна із найдієвіших))))))))
Відповісти
ну як пацани бабло пресуєте?
Відповісти
Да смішно, заїдьте в Журавичі в колишній санаторій і побачите її "дієвість"
Відповісти
Якби ви були в курсі, то саме профспілка клопоче і розпочала роботу по відновленню санаторію.
Відповісти
Якби ви були в курсі вона це вже 20 років робить
Відповісти
Я в курсі, і саме профспілка замовила проект реконструкції. Але не все залежить від них, надіюсь Ви це розумієте.
Відповісти
Це був санаторій профспілки з самого початку, думаю не треба вам розказувати, що вона з ним зробила за 25 років незалежності
Відповісти
Це не вона зробила, все залежить від фінансування. А фінансування не було, лише недавно лісівники ожили і почали виділяти кошти профспілковим комітетам. Так що надіємося на краще.
Відповісти
Він був у них на балансі, так що відповідальність на них
Відповісти
Останні новини
Профспілка працівників лісового господарства Волині – одна із найдієвіших. ФОТО
16 червень, 2016, 10:58