На Волині киянин викрав у пасажира автобуса мобільний телефон

На Волині киянин викрав у пасажира автобуса мобільний телефон
Учора, 15 червня, в автобусі сполученням «Луцьк-Новолинськ» у 19-річного волинянина невідомий чоловік викрав мобільний телефон, вартістю 1,5 тис. грн.

Поліція по гарячих слідах встановила особу злодія. За фактом крадіжки відкрили кримінальне провадження, - повідомляє прес-служба ГУНП у Волинській області.

До Нововолинського відділу поліції надійшла заява 19-річного жителя Нововолинська про те, що із 07 години до 09:20 в автобусі сполученням «Луцьк-Нововолинськ» у нього викрали телефон. Вартість збитку становить 1,5 гривень.

«Працівники відділу карного пошуку провели оперативно-пошукові заходи та за гарячими слідами встановили особу злодія. Ним виявися 36-річний житель міста Київ. У нього вилучили викрадений телефон і повернемо його законному власнику», – повідомив керівник Нововолинського відділу поліції Василь Лесь.

Відомості за фактом крадіжки поліція внесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Тепер киянину загрожує до трьох років позбавлення волі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині киянин викрав у пасажира автобуса мобільний телефон
16 червень, 2016, 12:59