На Волинській митниці вилучили контрабандні цигарки. ФОТО

На Волинській митниці вилучили контрабандні цигарки. ФОТО
Учора прикордонники Луцького загону спільно з представниками митниці в міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполучення «Доманово» під час оформлення в Україну автомобіля «Фіат» в паливному баку виявили 220 пачок цигарок марки «NZ» та 230 пачок цигарок марки «Minsk».

Саме знервована поведінка водія - мешканця волинської області, видала його наміри та спонукала правоохоронців до поглибленого огляду транспортного засобу, - повідомляє прес-служба прикордонників.

Тепер автомобіль як засіб перевезення контрабандних цигарок конфісковано, його разом з цигарками оцінено майже в 40 тисяч гривень.

В цей же день в даному пункті пропуску громадянин Російської Федерації намагався дати хабар прикордонному наряду у сумі 2000 російських рублів за безперешкодний перетин державного кордону.

Від пропозиції прикордонники відмовились, попередивши громадянина про кримінальну відповідальність за спробу дачі хабара. Росіянина, мешканця міста Москви, передано співробітникам Національної поліції для подальшого проведення слідчих дій.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
але л*х
Відповісти
Останні новини
На Волинській митниці вилучили контрабандні цигарки. ФОТО
17 червень, 2016, 10:29